Boğazın Yeni İncisi Dualarla Açıldı

İstanbul Boğazı´nın 3´üncü incisi olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü dualarla açıldı.

Güncel 26.08.2016 19:50:36 0
Boğazın Yeni İncisi Dualarla Açıldı

Temeli 3 yıl önce atılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, düzenlenen törenle açıldı. Boğazın üçüncü incisi Yavuz Sultan Selim Köprüsü´nün trafiğe açılış törenine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Binali Yıldırım´ın yanı sıra eşi Semiha Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el Halife, Pakistan Pencap Eyalet Başkanı Navaz Şerif, Azerbaycan Meclis Başkanı Oktay Asadov, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve vatandaşlar katıldı.

 

İstanbul Boğazı´na üçüncü olarak inşa edilen 'dünyanın en geniş köprüsü' Yavuz Sultan Selim Köprüsü´nün açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yavuz Sultan Selim Köprüsü´ne çalışma yemeğinde bir araya geldiği Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov ile aynı helikopterle geldi.

 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü´nün açılış töreni Mehteran Takımı´nın gösterisiyle başlarken, çevrede ise geniş güvenlik önlemleri alındı. Köprünün açılışına şahitlik etmek isteyen vatandaşları ise Türk bayraklarıyla kendilerine ayrılan alanı doldurdu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Kürsüye çıkan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bugün burada bir tarih yazıyoruz. Hamd olsun bir millet ülkesinin gönül coğrafyasının kaderini yüreğinde bileğinde tutarak 15 Temmuz´da tarih yazdı. Sayın cumhurbaşkanımızın başlattığı bizlerin emek verdiği bir tarihi sizlere sunuyoruz. 26 Ağustos Malazgirt´in yıl dönümü olarak en uzun köprünün açılışı olarak asırlarca anılacak. Bu bir bayram günüdür. Bu bayrama gölge düşürmek isteyenlere biz bu millet birdir, bu bayrak azizdir, bu ülke ebediyen özgürdür özgür kalacaktır diyeceğiz. Allah bu köprüyü Asya ve Avrupayı bağlayan bu köprüyü hep güzellikleri birleştiren köprü kılsın. Allah birliğimizi daim eylesin” dedi.

 

“İstanbul´a yeni gerdanlık takıyoruz”

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Kuzey Çevre Yolu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, TIR´ların artık şehir içine giremeyeceğini belirterek“Bu güzel eserin açılışı için dost ve kardeş ülkelerden gelen hükümet ve devlet başkanları sevgili misafirler, İstanbullular hoşgeldiniz. 26 Ağustos 1071. 15 Temmuz´da Türkiye´nin geleceği için demokrasinin yaşaması için canını seve seve veren şehitlerimizin ruhu şad oldun. Sevgili İstanbullular 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü´ne ilave olarak İstanbul´a yeni gerdanlık takıyoruz. Yavuz Sultan Selim geliyor. Bugün 26 Ağustos Gazi´nin başlattığı büyük taaruzun yıl dönümü. Allah´ın izniyle galibiyet bizimdir, galibiyet bizim olacaktır inşallah. İstanbul bir köprü şehridir, köprüler şehridir. Kıtaları, medeniyetler, kültürleri birbirine bağlayan bu eşsiz şehir 79 milyonun özetidir” diye konuştu.

“Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir sanat eseridir”
“Yavuz Sultan Selim Köprüsü sadece bir köprü değil” diyen Yıldırım, “Aynı zanda bir sanat eseri bir mühendislik köprüsüdür. Üzerinden demir yolu geçen en uzun köprüdür. 11. dönem cumhurbaşkanımız Abdullah bey ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın da bulunduğu o büyük gün bu köprü 3 yılda bitecek demiştik. Bu aziz millet korksaydı 15 Temmuz gecesi bir daha aydınlanmayacaktı. Recep Tayyip Erdoğan gidin meydanlara dedi ve 79 milyon meydanlara indi. Bu köprü sadece İstanbul´a hizmet etmiyor. Bu köprü Uzakdoğu´dan yola çıkıp Londra´ya giden tarihi ipek Yolu´ndaki bütün yolculuklara hizmet ediyor” ifadesini kullandı.
Köprünün yarın hizmete açılacağını belirten Başbakan Yıldırım, “Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın hizmete girecek. Köprüden geçen bütün kamyonlar, TIR´lar artık yarından sonra şehir içine giremeyecek. Hepsi ´Yavuz´ diyecek. 14 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye´ye 18 bin kilometrenin üzerinde yeni bölünmüş yol yaptık. Ülkemizin hızlı tren hayalini gerçeğe dönüştürdük. Havayolunu halkın yolu yaptık. Türkiye´nin bu kutlu yürüyüşünü çekemeyenler var. onların oyunları planları varsa hakkında , halkın da bir planı var. sizlerin desteği oldukça bize karada da, havada da, denizde de ölüm yok. Aziz İstanbullular, bugün İstanbul´un çok önemli eserini hayata geçiriyoruz. Bunla işimiz bitmiyor daha çok işimiz var. Fatih Sultan Mehmet gemileri karadan yürüttü. Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları da trenleri denizin altından geçirdi, arabaları da denizin altından geçiriyor. Fatih´in torunlarına da bu yakışır. Kıskanıyorlar, çekemiyorlar. Varsın kıskansınlar. Bu ülkeyi ne bölücülere ne de darbecilere asla teslim etmeyeceğiz. Hanımlar 15 Temmuz gecesini unutmuyoruz. Hepiniz sokaktaydınız, hepiniz demokrasi nöbetindeydiniz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. 

 

Dünyanın en geniş köprüsü unvanını alacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 148 kilometre uzunluğundaki Odayeri-Paşaköy kesimi üzerinde yer alıyor.  Tören alınan helikopterle gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tören alınana gelirken köprüyü havadan inceledi.  

Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün konvoyuna saldırı düzenlenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na soğuk kanlı duruşu için teşekkür etti. Saldırıyla ilgili 'Türkiye terörle mücadelede geri adım  atmayınca, üstelik bir de Cerablus operasyonunu başlatınca yeni oyunlar peşine  düştüler. Dün Artvin´de CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu´na yönelik saldırıyı  işte bu çerçevede değerlendirmemiz gerekiyo.  7 Ağustos´ta Yenikapı´da, Cumhurbaşkanıyla Başbakanıyla  Genelkurmay Başkanıyla CHP ve MHP genel başkanlarıyla sivil toplum kuruluşlarıyla  tüm toplum kesimleriyle sergilediği birlik ve beraberlik manzarası hedef  alınmıştır' diye ifadeler kullandı. 

Köprüden geçişlerin 31 Ağustos gecesine kadar ücretsiz olacağı müjdesini veren Erdoğan´ın konuşmasının satır başları şöyle:

Temeli büyük bir coşkuyla attık. Dalga geçenler oldu, yaptırmayacağız diyenler oldu. Ama biz dedik ki bu yoldan dönmek yok. Yapacağız dedik. Hamdolsun Halep oradaysa arşın burada.Şimdi açılışını sizlerle beraber yapıyoruz. Siz farklısınız. Siz tankların, topların, helikopterlerin önünde duran bir milletsiniz. Siz onlara pirim vermediniz. Size bu eserler yakışır. Birinci köprü şimdi ne oldu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu. Onun adını siz koydunuz. İkinci köprü Fatih Sultan Mehmet köprüsü. Üçüncü köprü Yavuz Sultan Selim Köprüsü´nü beraber açıyoruz. İnşallah 20 Aralık´ta Avrasya Tünelinin açılışını yapıyoruz. Bu millet neye layıksa bunların hepsi olacak. Biz kıtaları birleştiriyoruz. Bu köprü kendi alanında dünyada öncü bir köprüdür. Şu anda iftiharla gördüğümüz, seyrettiğimiz bu köprü inşallah dünyada bir çok şeye öncü olacak. Bu güzel günümüzü, bu coşku dolu heyecan dolu günümüzü bizlerle paylaşan Makedonya Cumhurbaşkanı, KKTC Başkanı´na, Bosna Hersek Başkanı, Bulgaristan Başbakanı, Azerbaycan Başkanı ve dost ülkelerin sayın bakanlarına şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.Biz gerçek dostlarımızı kara günlerimizde yanımızda görmekten memnuniyet duyuyoruz.

İŞTE BU YÜZDEN KISKANIYORLAR

Yeni hazırlıklarımız var. Ne yapıyoruz?  İnşallah Kanal İstanbul´un da hazırlıklarını bitiriyoruz. Bu da yetmeyecek. Şimdi  Çanakkale´ye de bir gerdanlık lazım. Çanakkale Köprüsü´nün de hazırlıklarını yapıyoruz. İnşallah bütün bunlarla birlikte dünyada Türkiye farklı bir konuma  erişecek. Niye hazmedemiyorlar bizi? Niye kıskanıyorlar bizi? İşte bunlardan  dolayı.

Türkiye tamamlanan, inşası süren, başlanacak  olan projelerle hedeflerine adım adım ilerliyor. Ekonomide tüm göstergeler, onca  badireye rağmen olumlu yönde seyrediyor, sıkıntılı bir yıl olsa da olumlu yönde  seyrediyor.

İNLERİNE GİRECEĞİZ DEDİK VE GİRDİK

İhracat ve turizmde kısmi sıkıntılar için ciddi tedbirler hayata geçiriliyor. Bu süreçte ilgili olarak şu gerçekleri görmeliyiz. 2013´ün Haziran ve Aralık saldırılarını başımız dik karşılamasaydık Türkiye bugüne ulaşamazdı. 2014 Mart, Ağustos, 2015 Haziran ve Kasım ayındaki milli irade sınavlarından başımız dik çıkmasaydık, 2016´da bölücü terör örgütünü açtığı çukurlara gömmeseydik, Türkiye bambaşka durumda olurdu. 2016 Temmuz´daki darbe girişimini durdurmasaydık nerelere savurulacağımızı düşünmek istemiyorum.Ne dediniz tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet dedik. İnlerine gireceğiz. Dedik ve girdik.
ELLERİNDE TAŞIDIKLARI O PAÇAVRA BAYRAK DEĞİL

Bugün malum 11 şehidimiz var. 78 yaralımız var. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize rabbimden şifalar diliyorum. Gaziantep´te ne yazık ki DAEŞ´in 14 yaşında bir çocuğun vücuduna bomba bağlayarak kullanmasıyla 53 şehidimizde orada oldu. Bir kına gecesinde bu oldu. 100´ün üzerinde yaralı. Bunun İslamla alakası yoktur. Ellerinde taşıdıkları paçavraya bakmayın o bayrak değildir, bunun Müslümanlıkla alakası yoktur.Rabbimiz Kur´an-ı Kerim´de bunlar istismarcıdır. Rabbimiz her namaz kılanı muteber de kabul etmiyor. Rabbimiz o namaz kılanlar ki onlara lanet olsun diyor.

Tank top 12-13-14 yaşındaki yavrulara bomba bağlıyor. Bizim dinimiz bir barış dinidir. Bunlar bizim dinimize gölge düşürdüler. Biz şehitlerimizin tümüne Allah´tan rahmet diliyorum. Bu ülke bizim vatanımızdır. Türkiye Cumhuriyeti son ve inşallah ebedi vatanımızdır.  Kimsenin bu değerlere saldırmasına aşındırmasına izin vermeyeceğiz. Milletimiz bu değerleri için gözünü kırpmadan öleceğini ne yaptı gösterdi. Bilmeyenlerin öğrenmesi, görmek istemeyenlerin görmesi için her fırsatta hep beraber; tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet demeyi sürdüreceğiz. /resimler/2016-8/26/2034324405004.jpg

Bu son saldırılarında PKK, DAİŞ, FETÖ gibi  terör örgütlerinin arkasındaki güçlere sesleniyorum. Bu saldırının da PKK gibi  FETÖ gibi terör örgütlerinin arkasındaki güçler, kendinize çeki düzen verin.  Türkiye artık bu oyunlara gelmiyor ve gelmeyecek. Gelin bu milletle uğraşmaktan  vazgeçin.

Bugünden geriye doğru baktığımızda, millet  olarak 2 bin 200 yıllık bir devlet ve ordu geleneğine, bin 400 yıllık bir  medeniyet müktesebatına, bin yıllık bir coğrafi devamlılığa sahibiz. Bu kadim  tarihin en önemli vasfı, birlik ve beraberlikle hareket ettiğimizde üstesinden  gelemeyeceğimiz hiçbir sorunun, ulaşamayacağımız hiçbir hedefin olmayışıdır. Daha  100 yıl önce Çanakkale Zaferi´ni, ardından İstiklal Harbi´ni millet olarak  birliğimiz, beraberliğimiz sayesinde kazandık. 15 Temmuz´da yine milletimizin tek  vücut olarak darbecilerin karşısına dikilmesi sayesinde neticeye ulaştık.  İnşallah bundan sonra da ihtilafa, tefrikaya düşmeden, aynı şekilde yolumuza  devam edeceğiz

GAZİANTEP´E GİDİYORUM 

Pazar günü Gaziantep´e gidiyorum, başsağlığına  gidiyorum, oradaki şehitlerimizi anmaya gidiyorum, çünkü şunu unutmayın; Eğer  lider taşın arkasına gizlenirse millet, ordu dağın arkasına gizlenir. Bu bir  kelam-ı kibardır, onun için üzerine üzerine yürüyeceğiz./resimler/2016-8/26/2035016436770.jpg

CHP LİDERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Türkiye terörle mücadelede geri adım  atmayınca, üstelik bir de Cerablus operasyonunu başlatınca yeni oyunlar peşine  düştüler. Dün Artvin´de CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu´na yönelik saldırıyı  işte bu çerçevede değerlendirmemiz gerekiyor. Artvin´de, Sayın Kılıçdaroğlu  nezdinde ülkemizin, 7 Ağustos´ta Yenikapı´da, Cumhurbaşkanıyla Başbakanıyla  Genelkurmay Başkanıyla CHP ve MHP genel başkanlarıyla sivil toplum kuruluşlarıyla  tüm toplum kesimleriyle sergilediği birlik ve beraberlik manzarası hedef  alınmıştır. Bunları bu çıldırtmıştır. Bu vesileyle ben bir kez daha Sayın  Kılıçdaroğlu´na ve beraberinde bulunan tüm arkadaşlarına şahsım, milletim adına  geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Kendisine bu terör saldırısı karşısında  gösterdiği soğukkanlı ve sağduyulu duruş için de teşekkür ediyorum.

BU CİZRE HALKINA YAPILAN İNTİKAMDIR

 Bu sabah Cizre´deki polislerimizi hedef alan bombalı saldırıdaki şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Teröristleri Cizre halkı kazdıkları çukurda debelenmeye terk etmiştir. Ancak bu saldırı Cizre halkına yapılan intikam saldırısıdır.  Pazar günü Gaziantep´e gidiyorum. Saldırıdan etkilenen halkın yaralarını sarmaya gidiyorum. Başsağlığı dilemeye gidiyorum. Şunu unutmayın eğer lider taşın arkasına gizlenirse, millet ordu dağın arkasına gizlenir. Onun için üzerine üzerine yürüyeceğiz.
Tüm terör örgütlerini geniş tutmamızın ne kadar doğru olduğunu gösterir. Bu saldırıların bu terör örgütlerinin arkasındaki güçler kendinize çeki düzen verin.

'31 AĞUSTOS GECESİNE KADAR KÖPRÜDEN GEÇİŞ ÜCRETSİZ OLACAK'
 Türkiye´de döktüğünüz yeter, Suriye´de döktüğünüz kan yeter, Irak´ta Afganistan´da Mısır´da Tunus´ta döktüğünüz kan yeter, Pakistan´da döktüğünüz kan yeter. Pakistan Eyalet Başkanı kardeşimiz burada unuttuk kusura bakmasın.
Bölge insanları sanılmasın ki kendi halinde birbirine saldırıyor. Hayır barışı huzuru çok çabuk bulacaklar. Bu karanlık dönemin bir sonu mutlaka vardır.Bu konuda elimizden gelen tüm çabayı harcayacağız. Bu anlayış birliğine tüm halkların çok kısa sürede ulaşacağını biliyorum. Kardeşlerim unutmayın beraber yürümeye devam edeceğiz. Bu düşünceler şimdi bir müjde veriyorum size.İnşallah 31 Ağustos gecesine kadar köprüden  (Yavuz Sultan Selim Köprüsü) geçiş ücretsiz olacak.

 /resimler/2016-8/26/2035218468416.jpg

Köprüde gerçekleştirilen törende liderlerin yaptığı konuşmaların ardından Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez dualar okudu. Duaların okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el Halife, Pakistan Pencap Eyalet Başkanı Navaz Şerif ve Azerbaycan Meclis Başkanı Oktay Asadov birlikte kurdela kesimini gerçekleştirdi. 

/resimler/2016-8/26/2036521907675.jpg


TBMM'DE YENİ SANDELYE DAĞILIMI

BOĞAZDA YUNUSLARIN ŞOVU

Kadıköy’de park halindeki 2 araç alevlere teslim oldu

Omana Gömdüğü Uyuşturucuyu Alırken Yakalandı

ESKİ BOKSÖR ARKADAŞINI DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜ

Üsküdar’da saldırıya uğrayan motokurye 5 yerinden bıçaklandı

Kartal sahil yolunda 4 araçlı zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Üsküdar’da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

BAYRAMDA SAHİLLERE AKIN

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde bayram namazı

Maltepe Belediye Meclisi, Esin Köymen Başkanlığında İlk Kez Toplandı

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çekmeköy’de Temel Kazısı Sırasında İstinat Duvarı Çöktü

Maltepe’de İETT Şoförünün Yolcuya Demir Sopayla Saldırdı

Yangından korktu, kalp krizinden hayatını kaybetti

Pendik’te Yediemin Otoparkında Yangın Paniği

Kartal Belediye Meclisi’nde yeni dönem başladı

Bayram namazı saatleri 2024

Maltepe’de Karşı Yönlerden Gelen 2 Otomobil Çarpıştı

Başkan Adıgüzel’den Pazar mesaisi

Ataşehir Belediye Meclisi yeni dönem toplantılarına başladı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım mazbatasını aldı

Sancaktepe’de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı

KREDİ KARTI FAİZ ORANLARI ARTTI

TATİL TRAFİĞİ BAŞLADI

Maltepe Belediyesi’nde Bayramlaşma

AK PARTİ'NİN 31 MART İSTANBUL KARNESİ

MALTEPE'DE KÖYMEN DÖNEMİ BAŞLADI

Kadıköy’de kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Yükleniyor

KREDİ KARTI FAİZ ORANLARI ARTTI

Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı

Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltti

CHP'nin AYM Başvurusu, Memuru Vurdu.'2 milyon memurun maaşı 345 TL azalacak'

ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası

THY'DEN UCUZ BİLET KAMPANYASI

TUZLA YENİ CAZİBE MERKEZİ OLDU

İŞSİZLİKTE AZALMA, İSTİHDAMDA ARTIŞ

MALTEPE’DEKİ AMATÖR KULÜPLERE 100’ER BİN TL NAKİT YARDIM

PFDK’dan, Galatasaraylı futbolcu Icardi’ye 1 maç men cezası

ŞAMPİYONA BAŞKAN ADAYINDAN DESTEK

ESİN KÖYMEN GÜLSUYU SPOR TARAFTARIYLA BİRLİKTE ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

BAŞKAN ADAYI EKŞİ’DEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

SPORCU GENÇLERE “KADEM ABİ “ SÖZÜ

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

BAŞIBÜYÜK STADI “BAŞIBÜYÜKLÜLERİN OLACAK”

Ümraniye’de futbol mahallelere taşındı

Okan Buruk'tan Tarihi Başarı

9. Tuzla’nın Yıldızlarına Ödül Yağmuru’nda 104 Öğrenci Ödüllendirildi

ESİN KÖYMEN, ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

EKŞİ “ MALTEPE’Yİ EĞİTİM VE SAĞLIK MERKEZİ YAPACAĞIZ”

AFET ARAMA KURTARMA KULÜBÜ SERGİ

OKULLARDA EĞİTİM SÜRESİ ARTACAK MI?

İSTANBUL'DA 1428 OKUL DEPREME KARŞI RİSKLİ

İstanbul'da 100 Okul Deprem Riskinden Dolayı Boşaltıldı

Ataşehir’de okul servislerine yönelik denetim yapıldı

Üniversite Mezunlarının Yüzde 71,7'si İstihdam Edildi

Okulların Kapanacağı Tarih Belli Oldu

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

AK PARTİ'NİN 31 MART İSTANBUL KARNESİ

MALTEPE'DE KÖYMEN DÖNEMİ BAŞLADI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ikinci kez kazandı

ESİN KÖYMEN MALTEPE’NİN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

AKP standındaki korsan broşürlere suç duyurusu

Kadem Ekşi Ve Osman Bak, Gençlerle İftarda Buluştu

SALDIRIDA YARALANAN ŞAHİN’E CUMRUHBAŞKANI ERDOĞAN’IN SELAMINI İLETTİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: “Dişe dokunur bir hizmetleri olmadı”

EKŞİ” MALTEPE’NİN YENİ BİR DÖNÜŞÜME İHTİYACI VAR”

Boğaz'da sisle oluşan kartpostallık manzara dron ile görüntülendi

ABD, İki Yüzlü Düşmanlığını Bir Kez Daha Tescilledi

Corona Virüsünden Sonra Hanta Virüsü Çıktı

ABD´ye Karşı Olumsuz Tavır Yüzde 64´e Yükseldi

Vizesiz Geçiş , 2018’De

Şangay’dan Maltepe’ye fuar desteği

Bu Adamın 63 İsmi Var

IŞID Türk Konsolosluğu?nu İşgal Etti

MALTEPE?DE SURİYE VE MISIRDA Kİ: KATLİAM PROTESTO EDİLDİ

TBMM'DE YENİ SANDELYE DAĞILIMI

BOĞAZDA YUNUSLARIN ŞOVU

Üsküdar’da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

BAYRAMDA SAHİLLERE AKIN

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde bayram namazı

Maltepe Belediye Meclisi, Esin Köymen Başkanlığında İlk Kez Toplandı

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çekmeköy’de Temel Kazısı Sırasında İstinat Duvarı Çöktü

Kartal Belediye Meclisi’nde yeni dönem başladı

Bayram namazı saatleri 2024

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16