KADIKÖY ADAYI AK PARTİ TEŞKİLATI İLE BULUŞTU

AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı belli oldu. 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak Özgül Özkan Yavuz, İlçe Başkanlığı´na gelerek teşkilat ile buluştu.

Siyaset 30.12.2018 10:55:51 0
KADIKÖY ADAYI AK PARTİ TEŞKİLATI İLE BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları düzenlenen toplantı ile açıklandı. Büyük bir katılımın gerçekleştiği Sinan Erdem Spor Salonu´nda açıklanan ilçe Belediye Başkan Adayları arasında bulunan Kadıköy adayı Özgül Özkan Yavuz, hem teşkilatta hem de kamuoyunda olumlu tepkiler aldı. İstanbul ilçeleri arasında açıklanan 4 bayan adaydan biri olan Özgül Özkan Yavuz, akşam saatlerinde Kadıköy İlçe Başkanlığı´na gelerek teşkilat ile buluştu. İlçe Başkanı Av.Aydoğan Ahıakın, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadıköy Koordinatörü Av.Akın İlhan ve ilçe yönetimi tarafından karşılan Yavuz, burada bir süre sohbet etti. Daha sonra kendisini bekleyen kalabalık teşkilat grubu ile bir araya gelen Yavuz, teşkilattan da tam not aldı.

 /resimler/2018-12/31/0111245948897.jpg

AHIAKIN “ KADIKÖY AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK”

Burada kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, 24 Haziran seçimlerinde bu teşkilatın büyük bir özveri ve gayret ile çalıştığını belirterek “ 31 Mart Yerel seçimleri için de inşallah teşkilatımız ile birlikte sahada çalmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacağız.  Hizmetten mahrum kalan Kadıköy Büyük şehir belediyemizin yaptığı hizmetler ile  bugünkü durumuna ulaşmıştır. Yine de hak ettiği yerde bulunmayan Kadıköy´ü daha güzel yarınlara taşıyacağız hep beraber. Mevcut belediyenin hiçbir projesinin bulunmadığı Kadıköy´de Gönül belediyeciliği şiarıyla yürüteceğimiz çalışmalar sonucunda inşallah Kadıköy´ü Ak Belediyecilik ile tanıştıracağız inşallah. Gayet başarılı ve donanımlı bir Belediye Başkan adayımız var. İnşallah hep beraber 31 Mart sabahında Kadıköy Ak Parti Belediyeciliği ile tanışmış olacaktır. ” dedi

İl Yönetim Kurulu üyesi Av.Akın İlhan ise, yaptığı konuşmada Kadıköy´ün çok istekli ve dinamik bir teşkilat yapısına sahip olduğunu belirterek “ Öncellikle adayımız Özgül Özkan Yavuz hanımefendiyi tebrik ediyorum. Kadıköy teşkilatı arzulu, dinamik ve donanımlı bir yapıya sahip. Her an seçim olacakmış gibi sürekli bir hazırlık içerisindeydik. İstanbul 39 ilçemizde olduğu gibi Kadıköy´de her yönüyle hazır ve sahaya inmeye hazır bir teşkilat var. O yüzden adayımız oldukça şanslı ve aynı şekilde başarılı ve donanımlı aday belirlenen Kadıköy´de aynı şekilde şanslıdır. Allah muvaffak etsin” şeklinde konuştu

BİZ MATEMATİK İLE DEĞİL İNANCIMIZ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Kadıköy Belediye Başkan Adayı olarak İlçe Başkanlığı´na gelişinden itibaren teşkilatın samimiyetini hissettiğini belirten Özgül Özkan Yavuz, projeler ve çalışmalar hakkında kısa açıklamalarda bulundu. Kadıköy´e hizmet için yola çıktıklarını belirten ve geçmiş seçimlerin sonuçlarına bakarak matematiksel hesaplar yapmanın yanlış olacağını belirten Yavuz şunları söyledi :

“Matematiği kesinlikle bir tarafa kaldırıyoruz. Çünkü biz inancımız ile çalışacağız. Bu manzara karşısında bende kendimi şanslı hissediyorum. Biz polemik yapmak için yola çıkmadık. Biz hizmet için yola çıktık. Allah rızası için hizmet etmeye adayız. Kadıköy´de gerçekten çok avantajlarımız var. Mevcut belediye başkanından kimsenin memnun olmayışı bir avantaj. Bir kadın adayın olması bir avantaj var. Kadıköy´ün demografik yapısı itibari ile bakıldığında kadın nüfusun biraz daha fazla olduğu ortaya çıkmaktadır. Cumhur ittifakı bir avantaj olarak görüyoruz.  Yani o kadar çok avantajlarımız var. Biz konsantre olursak ve inanırsak her şeyin mümkün olabileceğine inanıyorum. Önemli projelerimiz var. Büyükşehir ile birlikte çalışmak avantajlı olacaktır. Projelerimiz inşallah önümüzdeki günlerde çok daha detaylı açıklayacağız. Kadıköy´ün yerlileri veya eskiler bilirler. Kadıköylü olmak bir ayrıcalıktı.  Kadıköy bir markaydı. Ama maalesef Kadıköy bu ayrıcalığını CHP yönetimi sayesinde, yönetemediği için kaybetti. Bunu tekrar yaşama geçirmemiz lazım. Kadıköy´ün özünde mahalle ruhu var. Biz bunu tekrar hareket geçirebiliriz. Kadıköy ile ilgili çok sayıda projemiz var. Rabbim birliğimiz daim etsin. Biz Kadıköy´ü almak üzere yola çıkıyoruz”

İstanbul Kalkınma Ajansı - Genel Sekreteri olarak görev yaparken,  Kadıköy  Belediye Başkan adayı olarak gösterilen  Özgül Özkan Yavuz kimdir?

ÖZGÜL ÖZKAN YAVUZ KİMDİR?

1973 Ankara doğumlu olan Özgül Özkan Yavuz, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ve KADEM Yönetim Kurulu Üyesidir. Özgül Özkan Yavuz, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünde mezun oldu.Akademik kariyerine ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü “Kentsel Politika ve Yerel Yönetimler” programında Araştırma Görevlisi olarak başlayan Özgü Özkan Yavuz,  “Türkiye´de Kentsel Yenileme Süreçleri ve Politikaları”başlıklı teziyle 1998 yılında yüksek lisans (MSc) diploması aldı.
Yavuz, 1999 yılında kazandığı Avrupa Birliği Jean Monnet Programı bursuyla İngiltere´ye giderek Birmingham Üniversitesi, School of Public Policy, Centre for Urban and Regional Studies Bölümünde turizm planlaması ve alan yönetimi konularında uzmanlaşarak “Türkiye´de Turizm Alanlarında Planlama ve Yönetim” konulu teziyle ikinci yüksek lisans derecesini (MSc) aldı.Özgü Özkan Yavuz, 1997 yılında Turizm Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü, Planlama Dairesi´nde Şehir Plancısı olarak çalışmaya başladı.   

17 yıl boyunca önce Turizm Bakanlığı sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın yurtiçi ve yurtdışı çeşitli birim ve projelerinde görev yaptı.2004 - 2007 yıllarında Hollanda Kültür ve Tanıtma Ataşesi olarak diplomatik görevde bulunan Yavuz, 2008-2010 arasında İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı´nın Uluslararası Tanıtımdan Sorumlu Direktörü olarak çalıştı.2011´de atandığı İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığı görevini Temmuz 2014 tarihine kadar sürdüren Yavuz, bu görevinde kültür ve turizm alanında çeşitli ulusal ve uluslararası projelerin yürütücüsü oldu. Bu tarihten Kasım 2016´ya kadar İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Genel Müdürü olarak görev yapan Yavuz, aynı dönemde “European Cities Marketing Association” isimli birliğin Yönetim Kurulu üyeliğine de seçilerek İstanbul´u uluslararası alanda temsil etti. Aralık 2016 tarihinden bu yana İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreterlik görevini sürdürmüştür.

 

 /resimler/2018-12/31/0111493292944.jpg/resimler/2018-12/31/0112090949606.jpg/resimler/2018-12/31/0112458762810.jpg


Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon

Ümraniye’de seyir halindeki araçta yangın

Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı

SİMİTTE YENİ TARİFE UYGULAMASI

Kartal’da kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı: 1 yaralı

AK PARTİ'NİN OY KAYIPLARININ NEDENİ ?

TBMM'DE YENİ SANDELYE DAĞILIMI

BOĞAZDA YUNUSLARIN ŞOVU

Kadıköy’de park halindeki 2 araç alevlere teslim oldu

Omana Gömdüğü Uyuşturucuyu Alırken Yakalandı

ESKİ BOKSÖR ARKADAŞINI DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜ

Üsküdar’da saldırıya uğrayan motokurye 5 yerinden bıçaklandı

Kartal sahil yolunda 4 araçlı zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Üsküdar’da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

BAYRAMDA SAHİLLERE AKIN

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde bayram namazı

Maltepe Belediye Meclisi, Esin Köymen Başkanlığında İlk Kez Toplandı

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çekmeköy’de Temel Kazısı Sırasında İstinat Duvarı Çöktü

Maltepe’de İETT Şoförünün Yolcuya Demir Sopayla Saldırdı

Yangından korktu, kalp krizinden hayatını kaybetti

Pendik’te Yediemin Otoparkında Yangın Paniği

Kartal Belediye Meclisi’nde yeni dönem başladı

Bayram namazı saatleri 2024

Maltepe’de Karşı Yönlerden Gelen 2 Otomobil Çarpıştı

Başkan Adıgüzel’den Pazar mesaisi

Ataşehir Belediye Meclisi yeni dönem toplantılarına başladı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım mazbatasını aldı

Sancaktepe’de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı

Yükleniyor

SİMİTTE YENİ TARİFE UYGULAMASI

KREDİ KARTI FAİZ ORANLARI ARTTI

Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı

Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltti

CHP'nin AYM Başvurusu, Memuru Vurdu.'2 milyon memurun maaşı 345 TL azalacak'

ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu

AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası

THY'DEN UCUZ BİLET KAMPANYASI

TUZLA YENİ CAZİBE MERKEZİ OLDU

MALTEPE’DEKİ AMATÖR KULÜPLERE 100’ER BİN TL NAKİT YARDIM

PFDK’dan, Galatasaraylı futbolcu Icardi’ye 1 maç men cezası

ŞAMPİYONA BAŞKAN ADAYINDAN DESTEK

ESİN KÖYMEN GÜLSUYU SPOR TARAFTARIYLA BİRLİKTE ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

BAŞKAN ADAYI EKŞİ’DEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

SPORCU GENÇLERE “KADEM ABİ “ SÖZÜ

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

BAŞIBÜYÜK STADI “BAŞIBÜYÜKLÜLERİN OLACAK”

Ümraniye’de futbol mahallelere taşındı

Okan Buruk'tan Tarihi Başarı

9. Tuzla’nın Yıldızlarına Ödül Yağmuru’nda 104 Öğrenci Ödüllendirildi

ESİN KÖYMEN, ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

EKŞİ “ MALTEPE’Yİ EĞİTİM VE SAĞLIK MERKEZİ YAPACAĞIZ”

AFET ARAMA KURTARMA KULÜBÜ SERGİ

OKULLARDA EĞİTİM SÜRESİ ARTACAK MI?

İSTANBUL'DA 1428 OKUL DEPREME KARŞI RİSKLİ

İstanbul'da 100 Okul Deprem Riskinden Dolayı Boşaltıldı

Ataşehir’de okul servislerine yönelik denetim yapıldı

Üniversite Mezunlarının Yüzde 71,7'si İstihdam Edildi

Okulların Kapanacağı Tarih Belli Oldu

AK PARTİ'NİN OY KAYIPLARININ NEDENİ ?

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

AK PARTİ'NİN 31 MART İSTANBUL KARNESİ

MALTEPE'DE KÖYMEN DÖNEMİ BAŞLADI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ikinci kez kazandı

ESİN KÖYMEN MALTEPE’NİN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

AKP standındaki korsan broşürlere suç duyurusu

Kadem Ekşi Ve Osman Bak, Gençlerle İftarda Buluştu

SALDIRIDA YARALANAN ŞAHİN’E CUMRUHBAŞKANI ERDOĞAN’IN SELAMINI İLETTİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: “Dişe dokunur bir hizmetleri olmadı”

Boğaz'da sisle oluşan kartpostallık manzara dron ile görüntülendi

ABD, İki Yüzlü Düşmanlığını Bir Kez Daha Tescilledi

Corona Virüsünden Sonra Hanta Virüsü Çıktı

ABD´ye Karşı Olumsuz Tavır Yüzde 64´e Yükseldi

Vizesiz Geçiş , 2018’De

Şangay’dan Maltepe’ye fuar desteği

Bu Adamın 63 İsmi Var

IŞID Türk Konsolosluğu?nu İşgal Etti

MALTEPE?DE SURİYE VE MISIRDA Kİ: KATLİAM PROTESTO EDİLDİ

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon

Ümraniye’de seyir halindeki araçta yangın

TBMM'DE YENİ SANDELYE DAĞILIMI

BOĞAZDA YUNUSLARIN ŞOVU

Üsküdar’da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

BAYRAMDA SAHİLLERE AKIN

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde bayram namazı

Maltepe Belediye Meclisi, Esin Köymen Başkanlığında İlk Kez Toplandı

KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çekmeköy’de Temel Kazısı Sırasında İstinat Duvarı Çöktü

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16