Tarih: 04.11.2019 13:41

Maltepe´de Gergin Meclis Toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

Bugün yapılan Kasım ayı oturumunda AK Parti grubunun verdiği önergeler Belediye Başkanı ve CHP´Meclis üyelerini sinirlendirdi.

AK Parti Grubu adına Maltepe Belediye Meclisi Kasım ayı Meclis toplantısında söz alan Kadem Ekşi İşçilere verilen zammı yetersiz bulduğunu söyleyince CHP´liler tepki gösterdi.K arşılıklı atışmalar yaşandı.CHP´li Meclis üyeleri Kadem Ekşi´ye Meclis toplantılarına  katılmıyorsun ortalarda yoksun şeklinde cevap verdiler

.İmar Komisyon Üyesi Zeynettin AydınK arayolları arsasıyla ilgili bir önerge verdi.Aydın verdiği önergede ”Maltepe halkı Sizden bir Belediye binası beklemektedir.”Daha önce Bu Meclis´de bir konuşmanızda Karayolları Arazisinde Belediye´ye Belediye Binası kazandıracağız demiştiniz O Binanın akibeti ne oldu dedi.

 

YUSUF KOÇHAN´DAN TEHDİT GİBİ SÖZLER

Yusuf Koçan,Kadem Bey Eski bir Maltepe´li Bende bir Maltepeliyim.Kadem bey´de bir kibir görüyorum demekki iktiar böyle bir şey dedi.

Ayrıca Koçan Maltepe Belediyesi´nin Trabzonlular Derneğine verdiği yeri işaret ederek

“Trabzonlulara yer verdiniz Bayburtlular da aynı büyüklükte yer istiyor dedi.Şimdiye kadar gündeme gelmeyen Trabzonluların Dernek yeri Bugün neden gündeme geldi?Grup Başkan vekili aynı zamanda Trabzonlular Dernek Başkanı Kamil Karabak´ Yusuf Koçhan Tehdit mi etti? Üzerimize varmayın yoksa Dernek yerini alırız mı demek mi istedi?

Mehmet Can Aslan verdiği Bugün gündemin3.Maddesi ile ilgili aykırı teklifte bulunarak,Belediye´nin madem Bu kadar Ekonomik sorunları var.Belediye Başkanı Başkan yardımcıları,ihtisas komisyon üyeleri ve Meclis üyelerinin 2020 yılında alacağı huzur haklarının alınması kendi adıma eğer katkım olacaksa hakkımı istemiyorum dedi.

ADALAR´DA SAHTE PLAKALI ARAÇ MI KULLANILIYOR?

AK Parti Meclis üyesi Ufuk Yıldız´da söz alarak,Maltepe Belediyesi´nin Adalar Belediyesine yapacağı akaryakıt yardımının yapılmamasını Ayrıca verilen plakaların sahte olduğunu iddia eden Yıldız, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül!´ün İstiklal Marşını okumadığını HDP kontenjanından geldiğini ayağa kalkmadığını İstiklal Marşına saygısı olmayan bir Belediye Başkanına yardım yapılmasını uygun bulmadığını Büyükşehir Şehir Belediyesi CHP´de Büyükşehir yardım etsin.Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —