Tarih: 29.12.2018 09:44

AK Parti Pendik Başkan Adayı Ahmet Cin Oldu

Facebook Twitter Linked-in

 İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı için adı kesin gözüken Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan il başkanlığında yapmış olduğu toplantının akabinde Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Olarak belirlendi.

 AK Parti  ve Pendik siyasetinin önemli isimlerinden bir olan Ahmet Cin Erol Kaya döneminde Pendik belediye başkan yardımcılığı, üç dönem il başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştu. Ahmet Cin partisinin son üç dönemde il SKM başkanlığını başarıyla yürütmüş bu üç seçimden de AK Parti zaferle çıkmıştı.

 AHMET CİN KİMDİR ?

 Ahmet Cin Sakarya´da doğmuştur. İlkokulu Sakarya´da, ortaöğrenimini İstanbul Pendik´te tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi´ni bitiren Ahmet Cin, askerlik hizmetini Amasya´da yapmıştır.

 Pendik´te mühendislik plastikleri imalat ve ihracatı yapan şirketi ile sanayi sektöründe hizmet vermekte olan Cin, aynı zamanda Mali Müşavir´dir. Siyasete, Refah Partisi Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlamış, Fazilet Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı yapmıştır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —