Tarih: 24.01.2022 19:30

Artuk Bey´i, Ayberk Pekcan hayatını kaybettik

Facebook Twitter Linked-in

KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU...

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında sırt ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kansere yakalandığını öğrenen oyuncu bugün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.
Akciğer kanseri tedavisi gören ve geçen hafta memleketi Mersin´de Medical Park Hastanesi´nde yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu Ayberk Pekcan´dan acı haber geldi. Ünlü oyuncu hayata veda etti. Pekcan´ın başrolünde oynadığı son filmi Dilberay bu cuma vizyona girecek.

Oyuncu Kurtlar Vadisi, Ihlamurlar Altında, Poyraz Karayel ve Diriliş Ertuğrul gibi pek çok dizide rol almıştı.

CENAZE TÖRENİ DETAYLARI BELLİ OLDU

Ani ölümüyle yakınlarını ve sevenlerini yasa boğan Ayberk Pekcan yarın son yolculuğuna uğurlanacak. Ünlü oyuncunun cenazesi yarın öğlen Tarsus Mezarlığı´nda defnedilecek.

Kanser olduğunu öğrenen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından geçtiğimiz haftalarda bir paylaşım yaparak kötü haberi duyurmuş ve sevenlerinden dua istemişti. Pekcan paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben Akciğer Kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla...”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —