Tarih: 09.04.2021 14:51

Emekli Amirallere Bir Tepkide Kadıköy´den

Facebook Twitter Linked-in

Emekli Amirallerin yaptığı ve darbe imasında bulunduğu bildiriye tepkiler sürerken, bir tepki de Kadıköy Eğitime Destek Platformundan geldi. Kadıköy Söğütlüçeşme Camiinde Cuma Namazı çıkışında bir açıklama yapan Kadıköy Eğitime Destek Platformu Başkanı Ahmet Şanlıer, Türk milletinin kendisine biçilmek istenen  kefeni her zaman yırtıp attığını belirterek şunları söyledi:

 “Bu aziz millet, tarihin en organize ve en alçakça kalkışmalarına karşı yek vücut olup, ayağa kalkmış kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp atmış, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dahili ve harici düşmanlarına bir daha asla unutamayacakları hezimetleri yaşatmıştır..

15 Temmuz´da verilen dersi idrak etmekten uzak olanlar bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cüretine ve hadsizliğine kalkışmışlar. Millet iradesine karşı hala bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkanlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsı, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz: Hodri Meydan.

Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz. Dahili ve harici bütün bedbahlar ve onların her türlü uzantıları bilmeliler ki, biz gerektiğinde “Bin gider, Bir döneriz ama Zaferle döneriz. “

 

Çok sayıda sivil Toplum Kuruluşunun destek verdiği basın açıklaması yapılan açıklamaların ardından sonra erdi.

 

/resimler/2021-4/9/1454557620877.jpg 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —