Tarih: 03.06.2016 14:40

Okullar Ödüllerini Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Maltepe ilçesi 2016 Okul Spor Şenlikleri kapsamında yapılan tüm spor müsabakalarında mücadele ederek dereceye giren sporcular için Türkan Saylan Kültür Merkezinde ödül töreni düzenlendi. Kupa töreni ,  Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, ilçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaplan, ilçe Gençlik Spor Müdürü Şahin Ayrım, Nüfus Müdürü Nafiye Koçulu, İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, Tarım Müdürü Mehmet Ali Çelik, Milli Eğitim Şube Müdürü Gökhan Memiş, Amatör spor kulüp temsilcileri, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.  3 ay süren müsabakalar sonrasında 9 ayrı branşta  dereceye giren öğrenciler için Türkan Saylan Kültür Merkezinde tören düzenlendi. 

 Yarışmalar ile ilgili kısa bir sinevizyon gösteriminin ardından konuşmasını gerçekleştiren Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak ”  Sağlıklı yaşamak için spor şart. Vücudumuzu yaşlılığa hazırlamamız için spor şart. Çocuklar sırf kendinizi göstermek, başarıya ulaşmak için spor yapmayın. Unutmayın bu kaslar bu vücut, size yaşlılıkta da lazım. İleri ki yaşlarda rahat etmeniz için spor yapmalıyız .  Daha fazla park, koşu alanı, spor tesisleri için bizleri zorlayın. 5-10 milyonluk Avrupa ülkelerindeki tesisleşme bizden çok. Lisanslı sporcu sayıları bizim 2-3 katımız. Başarıda oradan geliyor. Hollanda da birçok olimpiyat şampiyonu çıkıyor. Çünkü o kadar lisanslı sporcusu, tesis var ki. Avrupa da her mahallede spor kompleksleri var. Her türlü sporun yapılacağı alanlar var. Bunlar için bizleri zorlayın istiyoruz. Fazla bina, beton değil; fazla yeşil alan, yürüme alanı için zorlayın. Birlikte bir seneyi geçirdik, bugün kutlama günümüz başta ilçe gençlik spor müdürümüz olmak üzere belediyemize ve en önemlisi değerli öğretmenlerimiz, eğitimcilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bütün gençleri kutluyorum. Sizden isteğim spor yapmayı sakın bırakmayın, ancak öyle geleceğe hazırlanırsınız, rahat bir yaşam sürersiniz. Kendiniz için varlığınız için bunu yapın ” dedi

Halk oyunu gösterilerinin ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını; Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak ve protokol tarafından verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —