Tarih: 26.09.2014 09:35

Bebeklere Hoşgeldin Hediyesi

Facebook Twitter Linked-in

 Ümraniye Belediyesi, 2013 yılında hayata geçirdiği ?İlk İz Projesi?? ile Ümraniye?de yeni doğan bebeklerin tespit edilmesinin ardından, ailelere hediyeler takdim ediyor.

Ümraniye Belediyesi, 10 yılda hayata geçirmiş olduğu projeler ve kaliteli hizmet anlayışıyla vatandaşların memnuniyet derecesini arttırmaya devam ediyor. Belediye, Sosyal ve Kültürel alanda gerçekleştirdiği projeler ile ailelerin unutulmaz anlarını ölümsüzleştirmelerine imkân sağlıyor. Bu doğrultuda faaliyete geçen projelerden biri de ?İlk İz Projesi??.

2013 yılından itibaren uygulanan projede, Nüfus Müdürlüğü?nden yeni doğan bebeklerin adres bilgileri alınarak, Ümraniye ilçe sınırları içerisinde yeni doğum yapan anneler evlerinde ziyaret ediliyor. Bebeklerinin doğduğu andan itibaren her anını, her halini fotoğraflamak, kayda geçirmek isteyen ailelere hatıralarında kalmasını sağlayacak duvar çerçevesi hediye ediliyor. Ziyarette, fotoğraf çekimiyle beraber, bebeklerin el ve ayak izleri alınarak, kalıcı bir tablo halinde aileye teslim ediliyor. Daha sonra, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can?ın kaleme aldığı ?Güzel Günlerden Kalıcı Bir İz?? adlı mektubu aileye takdim ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —