Tarih: 13.10.2014 23:25

Ümraniye Belediyesi 2015 yılı Bütçesi Kabul Edildi

Facebook Twitter Linked-in

 Ümraniye Belediyesi?nin 2015 yılı muhammen bütçesi, stratejik plan ve performans programı, Belediye Meclisinde yapılan görüşmelerin ardından oy çokluğu ile kabul edildi.

Ümraniye Belediye Meclisi, 2015 yılı muhammen bütçesi, stratejik plan ve performans programı, yapılan görüşmelerin sonunda oy çokluğu ile kabul edildi. Ümraniye Belediye Meclis Salonun da yapılan bütçe, stratejik plan ve performans programı görüşmelerine Ümraniye Belediye Başkan Vekili Mahmut Eminmollaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

 

Stratejik Plan çerçevesinde 2015 yılı Performans Program sunumu için söz alan Belediye Başkan Vekili Mahmut Eminmollaoğlu; ?Şimdiye kadar olduğu gibi 2015 yılı bütçesinin de realist bir anlayışla hazırladı dedi. Eminmollaoğlu Belediye kaynaklarının belirlenen bu bütçeler doğrultusunda en verimli şekilde kullanıldığını dile getirdi. Ayrıca yeni Stratejik Planda yer alan amaç ve hedeflere bağlı olarak hazırlanan Performans Programı, Ümraniye Belediyesi?nin uzun vadeli amaçlarına bağlı kalarak tüm birimlerin 2015 hedeflerinin Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından titizlikle hazırlandığını ve yasa çıkar çıkmaz bunu uygulayan ilk belediye olduklarını ifade etti?. Müdürlüklerin performans programı sunumundan sonra oylamaya geçildi. Stratejik Planda yer alan amaç ve hedeflere bağlı olarak hazırlanan Performans Programı oy çokluğu ile kabul edildi.

Yapılan görüşmeler sonunda oylamaya geçildi. Ümraniye Belediyesi?nin 355 milyon TL olarak planlanan 2015 yılı muhammen bütçesi yapılan oylamada oy çokluğu ile kabul edildi. Daha Ümraniye Belediye Başkan Vekili Mahmut Eminmollaoğlu bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —