Tarih: 16.11.2014 18:47

Uyuşturucu Çetelerinin Öldürdüğü İsmail Doğan İçin Taziye Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

 Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu?nda uyuşturucu çeteleri tarafından vurulan ve hayatını kaybeden İsmail Doğan için vefatının 40. Gününde verilen yemeğine katıldı

 Maltepe  Gülsuyu?nda uyuşturucu çeteleri  tarafından vurulan ve hayatını kaybeden İsmail Doğan için vefatının 40. gününde taziye yemeği verildi. İmam Musa el Kazım Seyyid Muharrem Dede Dergahı?ndaki  yemeğe Doğan?ın ailesiyle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, aileye tekrar başsağlığı dileklerini sunduktan sonra ?Allah canımızın lokmasını kabul eylesin? dedi.

 Kılıç, daha sonra Seyyid Muharrem Dede Dergahı yöneticisi ve dedesi Muharrem Gelebek ile bir araya gelerek, dergahın sorunları hakkında bilgi aldı. Kılıç, ayrıca Maltepe Cemevi konusunda ortaya konulan projelerle ilgili de yöneticileri bilgilendirerek, cemevinin ihalesine yakın zamanda çıkılacağını açıkladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —