Tarih: 28.12.2014 20:54

Hırsızı Kameralar Yakaladı, Savcılık Serbest Bıraktı

Facebook Twitter Linked-in

 Maltepe Cevizli Mahallesinde bir marketten alışveriş yapan bayana ait çantayı bir anlık dalgınlığından faydalanarak çalan hırsızlık zanlısını Polis kamera görüntülerinden yola çıkarak yakaladı. Alınan bilgilere göre hırsızlık olayı saniye saniye kameralara yansıdı. Cüneyt.İ  isimli şahıs Markete alışverişe geldiği sırada bir süre S.T.yi uzaktan takibe aldı.  Sonra harekete geçen şahıs markette alışveriş yapan.S.T.İsimli kadının çantasını Bir anlık dalgınlığından faydalanarak çaldı. Hırsız görüntülerde gülerek geliyor ve Sepetin yanından geçerken sol eliyle aldığı çantayı sağ koltuğunun altına saklayarak marketten ayrılıyor.

 

Bir anda çantasının çalındığını anlayan S.T. şikayetçi oldu.  Bunun üzerine Polis Merkezine yapılan ihbar sonucu olay yerine gelen Polis ekipleri zanlının kamera görüntüleri izledikten sonra  zanlı Cüneyt İ.yi evinde kıskıvrak yakaladı.  

 

Zanlının çantada bulunan  kimlik ve Ehliyeti Çöp Bidonuna attığını ve cep telefonunu da buzluğuna sakladığını itiraf etti. Ehliyet ve diğer evrakları  Çöpten bulan Polis sahibine teslim etti. Polis tarafından  Cumhuriyet Polis Merkezine götürülen zanlı  alınan ifadesinden sonra   Adliye?ye çıkarıldı. Hırsızlık zanlısı şahıs Savcılıkça Serbest bırakıldı. Hırsızlık anı ise saniye saniye kameralara yansıdı. 


http://youtu.be/Rga9hHT77zQ

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —