Tarih: 07.01.2015 19:33

Damada Nostaljik Kıyak

Facebook Twitter Linked-in

 Maltepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ecvet Eşlegül, Zümrütevler Emek Caddesi ile şantiye sokak girişinde yaklaşık 5 dönüm araziye Nostalji pazarı kurdurdu. Damadının bir yakını üzerine kurdurduğu iddia edilen Pazar için herhangi bir izin veya bedel ödenmediği ortaya çıktı.  Eşlegül,  damadının 8 yıldır kanser tedavisi gördüğünü işsiz olduğu için, damadının bir akrabası ile birlikte onlara bir ekmek kapısı açtığını söylediği iddia edildi.

  Maltepe Emlak İstimlak Müdürlüğünden konuyla ilgili olarak herhangi bir başvuru veya bir kiralanmamın olmadığı bildirildi.

 AK PARTİ GRUBU ÖNERGE VERDİ

Gece İnternet sitemizde haber yayınladıktan sonra Sabah Meclis?de AK Parti grubunun tamamının imzasıyla Önerge verildi. Önergede şu sorular yer aldı.:

Yerel bir gazetede çıkan bir habere göre Meclis Üyesi?nin 5 dönümlük bir araziyi kiraladığı yazıyor. 5393 sayılı  yasanın ilgili maddesinde de yazıldığı gibi Meclis üyeleri ,yakınları ve Belediye çalışanları Belediye ile her hangi bir ticari faaliyet göstermez, denilmektedir?.Bu Meclis üyesi kimdir? Burayı kaç para karşılığında kiralamıştır ? Buranın ihalesi yapılmış mıdır? Yoksa Bila bedel karşılığında mı verilmiştir? ? denildi.   

  Konuyla ilgili açıklama yapılması bekleniliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —