Tarih: 21.01.2014 01:24

Taşeron İşçiler hamal mı?

Facebook Twitter Linked-in

Taşeron içileri Kamu kurumların`da adeta kendi kaderlerine terk edilmiş durumdalar.
Çok ağır şartlarda ucuz çalıştırılan Taşeron işçiler hiç bir sosyal hakları olmayan,neredeyse Ülke şartlarını geçim standartını göz önünde bulundurduğunızda adeta hamal muamelsi yapılmaktadır.
Milyonlarca çalışanı kamu`da istihdam etmek adına bedava çalıştımak ne derece insani Bunu yönetenlerin oturup vicdanları varsa düşünmesi gerekmektedir.
Kamu kurumlarında aynı işi yapan fakat Taşeron işçisi kadar çalışmayan her türlü sosyal hakkı olan insanlara baktığınızda nedenli Adaletsizlik yapıldığını görmemek imkansız,Çok komik rakamlara bir ay geçinmek zorunda kalan insanların kiracı olduğunu Çocuk okutmak zorunda kaldığını fatura ödemek zorunda kaldığını hesapladığınızda bedava çalıştıklarını görürsünüz,
ADALETSİZLİK
Aynı iş yerinde çalışan insanların aldıkları maaşın üç kat dört kat fakettiğini biliyoruz Her seçim döneminde Buna çözüm bulunacağı söylentileri çıkar sonra unutulur.
Taşeronların Kamu ihalesini alabilmek için standartların altında fiat vermesi sonucu işe aldığı insanları adeta köle gibi çalıştırmalarını Bu ülkeyi yönetnlerin bilmesi gerekir.Sendikal hakları verilmeyen Bu insanların hiç bir meramını dile getiremedikleri biz biliyoruz.
Haklarını aramak zorunda kalanlara kapı gösteriliyor,işten çıkarılmakla karşı karşıya geliyor.Çalışma saatleri ve aldıkları maaşlar el insaf dedirtecek kadar kötü.
BİNLERCE ÇALIŞAN VAR..
Kamu kurumlarında bu şekilde çalışan binlerce insan var Bu insanların dertlerine çözüm bulacak olan Sosyal Çalışma Bakanı aceba bir kamu kurumunda bu şartlada çalışan birileriyel hiç oturup derdini sordumu?Neden sorsun öyle bir dertleri yok kim nasıls geçinirse geçinsin...Gerçekten insafı,vicdanı ve merhameti olan bu konuyu düzeltmeli .
Kendileri Asgari ücretle Hafta değil!Ay değil! aceba kaç gün geçinebilirAdaltesizliğin önüne geçilmesi gerekmekte bu işe seçimden seçime insanlara bir parmak bal sürmekle geçiştirmemeliler.Bu durumda haktan ve adaletten bahsetmek hiç kimsenin haddine değil` Bu adaletsizliğin daniskası çünkü!!!!
Fuhuş,Hırsızlık,Boşanma ve Cinayetlerin sebeplerine baktığınızda Adaletsizlik ve yoksulluk çıkacaktır.Adaltesizlik olan her yerde eşitsizlik olan her yerde bu tür olaylar yaşanmaya devam edecektir.
Bir yanda parasıyla sapkınlık yapanlar,her gece bir gece klübünde,diğer yandan faturaları ve kirasına yetiştirmeyen aileler Bu ülkede huzur isteyenler önce Adaleti sağlamalı vicdan muhasebesi yapmalılar.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —