Tarih: 18.02.2014 00:34

GÖKNUR YUNANİSTAN MÜZİK LİSTELERİNDE

Facebook Twitter Linked-in

 ndine özgü müzik tarzıyla beğeni kazanan Göknur, pop tarzı çıkardığı yeni single albümü `O benim aşkım` ile müzik severlerle 16 arlıkta buluştu.



Avrupa Müzik markasıyla çıkardığı yeni albümünde Türkçe ve Yunanca seslendirdiği `O Benim aşkım`  şarkısının 3 ayrı versiyonu bulunuyor.

Türkçe sözleri Göknur`a ait olan şarkının orjinal sözleri ve bestesi Valentino, Pantzis Konstandinos ve Siganos Hristos Hristodo`ya ait.

Türkiye`de ki müzik çalışmalarına devam eden Göknur aynı zamanda Yunanistan`da yeni albümü için gün sayıyor.

Göknur, Yunanistan`da çıkaracağı düet albümün hazırlıklarını tamamladı. 



Yunanistan`ın ünlü sanatçıları Keti Garbi, Glikeria, Stelio Dionisiou, Dimitri Basis, Themis Adaman Tidis, Lefteri Pandazis ile
biraraya geldi. 

Şubay ayında Yunanistan`da piyasaya çıkacak albüm GÖKNUR VE DÜETLERİ adını taşıyor.

Albüm`ün habercisi şarkı ve klip Yunanistan radyolarında hızla yükselmeye başladı. Sözleri  Zoe Tiganouria müziği Eventhia Magni`ye ait AGAPITHIKAME adlı şarkıda Dimitris Basis sesiyle Göknur`a eşlik etti.

LEFTERİ PANDAZİS İLE BÜYÜK DÜET!



Tarkan`ın `Şımarık` şarkısını Yunanca yorumlayarak ülkemizde de tanınan Lefteri Panzdazis, Göknur`un düet yaptığı isimler arasında.

Ajda Pekkan`ın  daha önce BGM konserinde düet yaptığı Lefteri Pandazis, Tarkan`la yapacağı yeni düetinden önce Göknur`un albümünde yeraldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —