Tarih: 21.02.2014 20:26

Gülsuyu yeniden TBMM Gündeminde

Facebook Twitter Linked-in

ÖĞÜT: Gülsuyu`nda Muhtar Adayını yaralayan failler yine elini kolunu sallayarak dolaşmaktadır.
Geçtiğimiz hafta muhtar adayı Sinan Erdem`in, saldırganların silahlı saldırısına uğrayarak bacağından yaralanması,bu hafta başında da aile içi şiddeti önlemeye çalıştığıesnada Mehmet Emin Aydın isimli polis memurun bıçaklanarak şehit olması ve diğer polis memuru Koray Albayrak`ın yaralanması gözlerin bir kez daha Gülsuyu`na çevrilmesine neden oldu.
Daha önce de Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde yaşanan olaylara dikkat çeken ve hükümeti göreve çağıran CHPİstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Meclis Genel Kurulu`nda yaptığıkonuşmada konuyu bir kez daha gündeme getirdi.
'Anadolu Yakası`nın bu en güzel mahallesi bütün basın toplantılarımıza, Meclis konuşmalarımıza, önergelerimize rağmen görmezden gelinmektedir' diyen, Öğüt, eroin ve arazi mafyasının her gün yeni bir vukuat işlediğini, son olarak muhtar adayı Sinan Erdem`in güpegündüz kendi dükkanında 'Sen bizden habersiz nasıl aday olursun?' denilerek ayaklarından vurulduğunu belirti.

Erdem`in çok zor bir operasyon neticesinde hayati tehlikeden kurtulduğunu ifade eden CHP`li Öğüt, failler yine elini kolunu sallayarak dolaştığını ve olaylara seyirci kalındığını söyledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —