Tarih: 07.06.2014 10:26

Öğrencilere Moral Çorbası

Facebook Twitter Linked-in

 Üsküdar Belediyemiz, bütünleme sınavları nedeniyle yoğunluk yaşayan öğrencilere çorba desteği verdi. Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, bu sabah okullarına gelen Marmara Üniversitesi öğrencilerine çorba ikramında bulunarak başarılar diledi.

 Üsküdar Belediyemiz, her yıl olduğu gibi bu yılda, bütünleme sınavları nedeniyle yoğun bir koşuşturma içerisinde olan Marmara Üniversitesi öğrencilerine çorba ikramı geleneğini sürdürdü.

  Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, etkinlik kapsamında sabah saatlerinde okullara gelen öğrencileri sıcak çorba ile karşıladı. İlk çorba ikramı, Marmara Üniversitesi Göztepe yerleşkesinde gerçekleşti. Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, çorba kazanlarının başına geçerek, standa gelen öğrencilere kendi elleriyle çorba servisi yaptı.

 Çorba ikramımız, Bağlarbaşı?ndaki İlahiyat Fakültesi?nde devam etti. İkrama, M.Ü İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse?de eşlik etti. İlahiyat Fakültesi öğrencileri, çorba ikramında bulunan başkanımız Türkmen?e çiçek vererek teşekkür etti.

Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, ?Eğitim mücadelesi veren, öğrencilerimize bizim de bir katkımız olsun istedik. Yıllardır bu ikramımızı devam ettiriyoruz. Sabah, koşuşturarak okula gelen öğrencilerimizin, ikramımızdan sonra yüzlerindeki ifade ve memnuniyeti bizleri  çok mutlu ediyor. Her zaman, öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —