Tarih: 08.02.2014 00:33

Yemeğimi yapar, bulaşığımı yıkarım

Facebook Twitter Linked-in

  Hamarat hanımların bulaşıkta değişmeyen tercihi Pril, yenilenen formülünü yeni marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte gerçekleştirdiği bir lansman organizasyonu ile tanıttı.

Pril lansmanında Açelya Akkoyun samimi açıklamalarda bulundu;
 

'YEMEĞİMİ YAPAR, BULAŞIĞIMI YIKARIM'
 
Ev işlerini, çok iyi becerdiğini söyleyen Açelya Akkoyun, 'Gerçekten hamaratım. Yemeğimi yaparken aynı zamanda bulaşığımı da yıkarım. Bazı kenarı simli özel bardaklarım var. Onları makineye sokmam.
Elimde yıkarım.  Yapamadığım yemek yok. Sushi bile yapıyorum. Marketten yapraklarını alıp yapıyorum. Yapmayı en sevdiğim yemek kuru dolma' dedi.
 
 ?Her zaman mutfakta yapılması gereken işler bana çekici gelmiştir. Özellikle kızıma yemek yapmak beni çok mutlu ediyor. Eşim de ben de birlikte yemek yapmayı çok seviyoruz.

Arkadaşlarımızı yemekte ağırlamak vazgeçilmezlerimizden. Tabi soframın da pırıl pırıl tertemiz bardak ve tabaklarla kurulması benim çok önem verdiğim bir konu çok titiz ve dikkatli bir kişiyim.

En ufak bir leke bile beni rahatsız eder bu yüzden kullandığım ürünlere de yıllardır çok özen gösteririm ve Pril benim için yıllardır mutfağımın vazgeçilmez bulaşık deterjanıdır.?


 
 
'EVİN KADINLIĞINI KİMSEYE BIRAKMAK İSTEMEM'

 
 Ünlü kadınların ev işi yapmaması diye yanlış bir algı olduğunu dile getiren Akkoyunlu, 'Evde yıllardır yardımcım var. Biz çalışan kadınlar olarak evde yardım alırız.
 
Ama evin kadınlığını kimseye bırakmayı düşünmüyorum. Evde kocama kahve yapmak beni mutlu ediyor. Yemek yapmak benim için rehabilitasyon, rahatlıyorum. İşten eve gelip çok dolma yaptığımı biliyorum' diye konuştu.
 
Pril, sevilen oyuncu Açelya Akkoyun?u yeni marka yüzü olarak seçti. Markanın bu tercihinde Açelya Akkoyun?un sevgi dolu bir anne ve başarılı bir oyuncu olduğu kadar hamarat bir ev hanımı olması da etkili oldu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —