Tarih: 18.02.2024 22:58

31 MARTTA İŞ YAPMAYANLARI SÜPÜRECEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

 AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi , esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.  Aydınevler Mahallesi Selçukbey Caddesi’nde esnaf ziyarette bulanan Ekşi, sokakta işyerlerinin süpüren bir anneyle karşılaşan Ekşi bir süre sohbet etti. Esnafların şikayetlerini dinleyen Ekşi “31 Mart’ta iş yapmayanları aynı senin gibi süpüreceğiz” dedi. Temizlik yapan anne ise, “Allah iş yapanları başımıza getirsin” temennisinde bulundu. Kadem Başkan ile annenin eğlenceli diyaloğu, izleyenleri gülümsetti.

 

Kahvehanelere girdi, satranç oynadı

  Kahvehanelere girerek vatandaşlarla sohbet eden Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.  Kadem Başkan, girdiği kafede bir genç ile satranç oynadı. 

  Caddede yürüyerek vatandaşlara çiçek ve broşür dağıtan Ekşi, Maltepelilerden büyük ilgi gördü.

  Ekşi ile vatandaşların sohbet konularının başında Maltepe’nin trafik sorunu, depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm geldi. 

  Depreme hazırlığın birinci öncelikleri olduğunu vurgulayan Ekşi, ilçeden kentsel dönüşüm konusunda büyük bir seferberlik başlatacaklarını söyledi. 

   

 

Cumhur İttifakı Adayı Kadem Ekşi Kahvehane Ziyareti

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Aydınevler Mahallesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Muhtarlık, semt pazarı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ekşi, yol üzerindeki bir kahvehaneye girerek vatandaşlarla sohbet etti. 

Maltepelilerin sorunlarını dinleyen Kadem Ekşi, çözüm önerilerini anlattı. 

Maltepe’de 15 bin binayı yerinde dönüştüreceklerini söyleyen Ekşi, yeni yapılacak bin 100 yataklı şehir hastanesinin müjdesini verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —