Tarih: 09.03.2024 16:53

8. İKİZDERE GÜNLERİ TOPLANTISI ÜSKÜDAR’DA YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.si düzenlenen İkizdere Platformu Toplantısı Üsküdar’da gerçekleştirildi. Üsküdar Katibim Restoran’da yapılan kahvaltılı toplantıya, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Abdi Ekşi (İkizdere Belediye Başkan adayı), Sefer Ekşi (Milletvekili),Ahmet ŞANLIER(Erdemli Gençlik Derneği Bşk.İkizdere Platformu), Osman Kan (Genel müdür) , Zekeriya ŞANLIER (Üsküdar Belediye Bşk. Yrd.) , Ahmet AKSU (Rize İl meclis üyesi), Mahmut EKŞİ (işadamı) ,Şaban Turgut (Rize İl bşk yardımcısı), Serkan Yılmaz(İkizdere İlçe bşk), Meryem Ekşikğlu (Meclis üyesi), İsak Koçoğlu (İTO inşaatcılar  birliği bşk), Harun Tavukcu(İş İnsanı), İbrahim Ekşi(İş insanı, Ekşioğlu meclis Başkanı) , Murat ÇADIR(belediye bşk. Danışmanı), İsmail Tavukcu(İş İnsanı) Memduh Şanlıer (İş insanı), Ali Uzun (Kızılay Maltepe Bşk.), İbrahim EKŞİ (Ekşioğlu Vakfı meclis bşk) , Ömer Faruk EKŞİOĞLU (işadamı), Mustafa Gürlü (amatör spor külüpler birliği bşk.), Ahmet Yazgan (işadamı), İlyas Ekşi (işadamı), Orhan Şanlıer (İş insanı), Hasan Sandıkcı (Ridef Bşk yrd.), Süleyman Durmuşoğlu(Dernek Bşk) İbrahim Dumankaya (İş insanı) katıldı. 

Toplantı, İTO İnşaatçılar Birliği Başkanı İsak Koçoğlu’nun yemek duasıyla başladı. Üsküdar’da her yıl geleneksel olarak yapılan ve İkizdere’ye yapılan proje ve çalışmaların istişare edilip, yapılacak çalışmaların da değerlendirildiği toplantı,  Platform adına Ahmet Şanlıer'in açılış konuşmaları ve toplantı moderatörlüğünde yapıldı. 

Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı konuşmalarında İkizdereli işadamları ve kanaat önderlerinin sadece İkizdere değil, yaşadıkları şehirlerde de katma değer ürettiklerini belirterek “Üsküdar olarak ilçemizde yaşayan İkizdereli kanaat önderi ve işadamlarından ilçemize de son derece faydaları olmaktadır.  Bu yıl 8.si yapılan İkizdere Platform Toplantısının İlçemizde yapılmasından ve burada bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Çalışmalarından ve katkılarından Başkan Ahmet Şanlıer'i tebrik ediyorum” dedi. 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen İkizdere Platformuna ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek İkizdere Belediyesi ile Kardeş Belediye olduklarını ve bunu Meclis kararıyla, resmileştireceklerini belirterek İkizdere platformunu çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

İkizdere Platformunun Onursal Başkanı ve kanaat önderi Mahmut Ekşi ise konuşmalarında İkizdere Platformunun düzenli toplantılarından ve çalışmalarının örnek teşkil ettiğini özellikle Eğitim, Gençlik ve Aileye yönelik çalışmaların taktire şayan olduğu ve katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek desteklerini bildirdiler.

Toplantı karşılıklı görüşlerin anlatılmasından sonra çekilen aile fotoğrafı ile son buldu.  

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —