Tarih: 08.02.2024 22:47

AYAK BASMADIK YER BIRAKMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

  Cumhur ittifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkanı Kadem Ekşi, seçim startının verildiği günden bu yana sergilemiş olduğu performans ile  vatandaşlardan büyük bir beğeni topladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun programa başlayan Ekşi,  adeta ayak basmadık yer bırakmıyor. Maltepe’ye kazandıracakları güzel projelerin olduğunu ifade eden Ekşi, kentsel dönüşüm başta olmak üzere,    Maltepeliye yakışacak güvenli yaşam alanlarının kazandırılacağını söyledi. Esnaf, sivil toplum kuruluşları kadar sokakta her vatandaş  ile tokalaşarak, bir yandan sorunları dinlerken, diğer taraftan da Maltepe’ye yapacakları projeleri anlatıyor. 

Esnafın şikayet ettiği konuları tek tek not alan Ekşi, ilçenin  trafik sorununu çözeceklerini ve vatandaşı isyan ettiren Otopark problemini de , otoparkları da yer altına alarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi. 

 Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, ziyaret ettiği bir pide salonunda tezgaha geçerek, fırından çıkardığı bir pideyi keserek vatandaşlara ikram etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —