Tarih: 29.01.2024 22:46

Hataylı Depremzedeler Unutulmadı

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı'nın Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi,  yaşanan felaketinin ardından mağdur olan vatandaşlarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Hataylılarla dayanışma yemeğine İstanbul Hatay Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Şakir Dağdelen, Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Yılmazer birer konuşma yaptı. 

Duygusal anların yaşandığı toplantıda konuşan Başkan Adayı Ekşi, depremzedelerle buluşmalarının önemine vurgu yaparak, "Bugün yaşadığınız acıya ortak olmak, birlikte çözüm arayışı içinde olmak için buradayız . Her zaman yanınızdayız ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz . Hataylı kardeşlerimizin yanında olmak, onların yaralarını sarmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz “ dedi.

 

GÜNBOYU ESNAF ZİYARETLERİ YAPTI

 

Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Seçim çalışmalarında esnaf ziyaretlerine ayrı bir önem veren Ekşi,  Başıbüyük mahalle merkezinden Stadyuma kadar bütün işyerlerini tek tek dolaştı. Kimi zaman tezgahın başına geçen Ekşi, kimi zaman da işçilerle sohbet etti. Belediye Başkanı olduğunda Maltepe esnafının rahat edebileceği tüm planların hazır olduğunu vurgulayarak, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına odaklanacağının altını çizdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —