Tarih: 16.05.2015 11:05

AK Parti Büyük Mitinge Hazır

Facebook Twitter Linked-in

Büyük İstanbul Mitingimiz, 17 Mayıs 2015 Pazar günü saat 16.00`da Maltepe Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

MALTEPE MiTiNG ALANI’NA EN KOLAY NASIL ULAŞIRSINIZ?


İSTANBUL ANADOLU YAKASI İÇİN;

AK Parti İlçe Başkanlıklarının belirlediği merkezlerden miting alanına otobüslerle ulaşım sağlanacak olup; miting sonunda otobüs park alanlarından otobüslerle ilçelere dönüş sağlanacaktır.

Ayrıca miting alanına aşağıdaki alternatif yollardan da ulaşım sağlamak mümkündür:

DENİZ YOLU İLE  

Adalar İskelesi, Üsküdar Turyol İskelesi, Beykoz İdo İskelesi, Pendik İdo İskelesi ve Tuzla İdo İskelesinden belirli saatlerde hareket edecek gemilerle, doğrudan miting alanına ulaşım sağlanacaktır. 

METROBÜS İLE

Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme Metrobüs Hattını kullanarak Uzunçayır İstasyonu’na gelen katılımcılar, Maltepe miting alanına otobüs ring seferleri ile ulaşabileceklerdir. Ayrıca, Uzunçayır’dan Kadıköy-Kartal Metrosu’na aktarma yapabileceklerdir.

METRO İLE

Kadıköy-Kartal Metrosu’nu kullanacak katılımcılar; Uzunçayır ve Küçükyalıduraklarından otobüs ring seferleri ile miting alanına ulaşabilecek olup, ayrıca;Maltepe ve Huzurevi duraklarından yürüyerek miting alanına ulaşabileceklerdir.

MARMARAY İLE

 Ayrılıkçeşme İstasyonu’ndan Kadıköy-Kartal Metrosu’na aktarma yapılarak miting alanına ulaşım sağlanabilecektir.

Not: Ayrıca, miting alanına yapılan otobüs ve gemi seferleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler AK Parti İlçe Başkanlıklarından alınabilecektir.

 

İSTANBUL AVRUPA YAKASI İÇİN;

AK Parti İlçe Başkanlıklarının belirlediği merkezlerden miting alanına otobüslerle ulaşım sağlanacak olup miting sonunda otobüs park alanlarından otobüslerle ilçelere dönüş sağlanacaktır.

Ayrıca miting alanına aşağıdaki alternatif yollardan da ulaşım sağlamak mümkündür:

DENİZ YOLU İLE

 1-  Marmaray, Hacıosman-Yenikapı Metro Hattı ve Havalimanı-Aksaray Metro Hatlarını kullanarak Yenikapı İDO İskelesi’ne gelen katılımcılar için miting alanına belirli saatlerde gemi seferleri düzenlenecektir.

2- Avcılar İdo İskelesi, Beylikdüzü İdo İskelesi, Büyükçekmece İdo İskelesi, Yenikapı İdo İskelesi, Eyüp Feshane İskelesi ve Haliç Kongre Merkezi İskelelerinden belirli saatlerde hareket edecek gemiler ile doğrudan miting alanına ulaşım sağlanacaktır.

METROBÜS İLE 

Beylikdüzü-Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme Metrobüs Hattını kullanarak Uzunçayır İstasyonu’na gelen katılımcılar Maltepe miting alanına otobüs ring seferleri ile ulaşabileceklerdir. Ayrıca, Uzunçayır’dan Kadıköy-Kartal Metrosu’na aktarma yapabileceklerdir.

METRO İLE

Hacıosman-Yenikapı Metrosu, Havalimanı Aksaray Metrosu, Bağcılar Kabataş Tramvay Hattını kullanarak Yenikapı’ya gelecek olan katılımcılar;

1-Yenikapı İDO İskelesi’nden belirli saatlerde yapılacak olan gemi seferleri ile miting alanına ulaşım sağlayabileceklerdir.

2-Marmaray’ı kullanarak Ayrılıkçeşme İstasyonunda aktarma yaparak Kadıköy-Kartal Metrosunun Uzunçayır ve Küçükyalı duraklarında indikten sonra otobüs ring seferleri ile miting alanına ulaşabilecek olup, ayrıca; Maltepe ve Huzurevi duraklarından yürüyerek miting alanına ulaşabileceklerdir.

MARMARAY İLE

 Marmaray hattında Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme İstasyonu’na ulaşan katılımcılar Kadıköy-Kartal Metrosu ile miting alanına ulaşabileceklerdir.         

Not: Ayrıca, miting alanına yapılan otobüs ve gemi seferleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler AK Parti İlçe Başkanlıklarından alınabilecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —