Tarih: 07.04.2018 10:15

Başakşehir´de Tanker Faciası

Facebook Twitter Linked-in

34 TZ 0024 plakalı  tanker , İkitelli Atatürk Bulvarı´nda arıza yapınca sürücü aracı kenara çekti. Araçtan inerek arızayı gidermek için tankerin altına giren sürücü Aziz Aliyev  bu sırada aracın kaymaya başlamasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Sürücü Aliyev, kayan tankerin altında yaralandı. Bu sırada trafiğin yoğun olduğu caddede geri geri kayan tanker, araçlara çarpmaya başladı. Ortalığı savaş alanına çeviren tanker 12 araca çarparak durabildi. 

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda sürücü dışında yaralanan olmazken, polis ekipleri yoldaki araçların kaldırılması için çalışma başlattı. Olayda aracı hasar gören bir sürücü, 'TIR arızalıymış, aşağı doğru kayıyordu. Ben de son anda sağa kırdım ama diğer araçlardan biri bana çarptı. Allah´tan can kaybı yok' dedi.

O ANLAR KAMERADAKaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde park halindeki tankerin kayarak yola doğru gittiği görülüyor. Bu sırada sürücü tankerin altından çıkıyor. Tanker araçlara çarparak bir süre yol aldıktan sonra refüje çarparak duruyor. Diğer sürücüler hemen yardıma koşuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —