Tarih: 20.01.2017 23:53

Başkan Ali Kılıç´a Yüzde 67 Destek

Facebook Twitter Linked-in

Memnuniyeti Araştırması adı altında yapılan ankette, Maltepeli vatandaşlara Belediye hizmetlerinden, belediye başkanına kadar pek çok alanda sorular yöneltildi. Ankete katılanların yüzde 76´sı Maltepe Belediyesi´nin hizmetlerinden memnun olduğunu belirtirken, yüzde 65´i ‘Çok memnunum´ yüzde 3´ü de hiç memnun değilim dedi.

Memnuniyet Anketi´nde Maltepe Belediyesi´nin hizmet alanlarından yüzde 82 ile ‘Kültür Hizmetleri´ başı çekerken, onu Sosyal Destek, Ulaşım, Sağlık, Çevre, Kent ve Toplum Düzeni Hizmetleri beğenilen hizmetler olarak takip etti. 

Araştırmaya katılanların yüzde 67´si Maltepe Belediye´sinin verdiği hizmetlerin kalite düzeyinin ‘daha iyiye gittiğini´ belirtirken, bu konuda ‘fark yok´ diyenler yüzde 28, ‘çok daha kötüye gitti´ diyenler de yüzde 1 oranında yer tuttu. Maltepe Belediyesi´nin yenilikçi ve ilçe halkının ihtiyaçlarına cevap verdiğine inananların ağırlıklı olduğu araştırma sonucuna göre; Belediye Başkanı Ali Kılıç´ın tanınma oranı yüzde 76. Araştırmaya katılan 3 bin 242 Maltepelinin yüzde 5´i (16 kişi) Başkan Ali Kılıç´ı tanımadığını ifade ederken, ‘beğenenlerin´ oranı da yüzde 69 oldu. Araştırmaya katılanların yüzde 27´si Başkan Kılıç´ı ‘pek beğenmediğini´ ifade ederken, yüzde 4´ü de ‘hiç beğenmediğini´ belirtti. 

Araştırma sonuçlarına göre Maltepelilerin yüzde 86´sı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç´ın samimiyetine ve ilçeyi değiştireceğine inanıyor. Yüzde 2´si ise “Değişime hiç inanmıyorum” dedi. Araştırmaya katılanlar Başkan Ali Kılıç´ın kültür-sanat ve çevreye önem verdiği, inançlara sahip çıkarak Maltepe´yi geliştirdiği, herkese eşit davranarak halkın sorunları ile ilgilendiğini ifade ederken yüzde 67´si ise, Başkan Ali Kılıç´a ‘oy´ vereceğini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —