Tarih: 31.07.2018 12:58

Başkan Çay Davetini Geri Çevirmedi

Facebook Twitter Linked-in

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya üzerinden gençlerden gelen daveti geri çevirmedi. Yenilenerek bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve oturma alanları yapılan Salacak sahilde gençlerle yürüyüş yapıp sohbet eden Başkan Hilmi Türkmen vatandaşların Kız Kulesi´ne karşı birlikte fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadı.  Yürüyüşten sonra Başkan Hilmi Türkmen ve vatandaşlar sahilde çay içerek güneşin batışını izledi. 

 

Akşam çayı buluşmalarımızın sonuncusu Murat Reis Mahallesi Çinili Parkı´nda gerçekleştiren ve Murat Reis Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Başkan Hilmi Türkmen konuşmasında 'Bu yaz başlattığımız akşam çaylarımız çok verimli geçiyor, bu parklar sizin, günün her saati kullanın, boş bırakmayın, buralar mahallelerimizin nefes alma ve buluşma yerleridir.' diyerek 17 Ağustos´ta metronun Üsküdar - Çekmeköy arasında tam manasıyla hizmete gireceği müjdesini de verdi. Mahalle sakinlerine çay, simit ve peynir ikram edilen programda çocuklara yönelik kurulan masalarda da mangala, satranç gibi zeka oyunları oynandı ve yüz boyama etkinliği gerçekleştirildi.

 

Müzik eşliğinde parkta doyasıya eğlenen çocuklara pamuk helva ve patlamış mısır ikramı da yapılırken anne babalar da Başkan Hilmi Türkmenle başbaşa sohbet etme imkanı buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —