Tarih: 24.08.2015 23:02

Başkan’ın Baldızı ve Ortağının Eşinin Görülmemiş Ortaklığı

Facebook Twitter Linked-in

 Tuzla Belediye Başkanının baldızı  ile ortağının eşi olan Basın Müdürünün    Viaport Marina’da  açtıkları lüks mağaza tartışma konusu oldu.

 Tuzla Belediyesi çalışanlarından ve Basın  Yayın Halkla İlişkiler Müdiresi ile    Gönül İşler Çarşısı Sorumlusu iki müdirenin açtıkları lüks mağaza tartışma konusu oldu.  Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı’nın ortağının eşi olan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut ile  Başkanın baldızı olan Gönül Elleri Çarşısı Sorumlusu Tuğba Muslu’nun Tuzla’nın en lüks mekanlarından olan Viaport Marina’da  Espe Vela Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve ticaret Limited Şirketi adında  yüzde 50 ortaklı bir şirket kurduğu ortaya çıktı.  Belediye Çalışanı iki ortağın açmış olduğu mağaza ise Tuzla Viaport Marinada bulunuyor. Tuzla Belediyesi Marinayı 29,5 Yıllığına Bayraktar İnşaata 120 Milyon lira kira bedeli karşılığında yap-İşlet-Devret modeli ile kiraladı.

 Belediye Başkanının ortağının eşi ve baldızının açmış olduğu mağazada dükkan sahipleri mi? yoksa kiracı mı? oldukları bilinmiyor .

 Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Baldızı ile ortağının eşinin ortaklığı gündemde tartışma konusu oldu. 

 

/resimler/2015-8/24/2309228822225.jpg

 

/resimler/2015-8/24/2309591166553.jpg

.

  BAŞKANDAN BASIN MÜDÜRÜNE DUBLEX VİLLA

 

Öte yandan  Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Pınar Bulut’un iddiaya göre Tuzla’da değeri 1 Milyon dolar olarak ifade edilen dubleks bir villayı Belediye Başkanından aldığı iddia edildi. İddialara karşılık Basın Müdiresi Bulut’un  “ Evet Başkandan ev aldığımız doğrudur. Evi eşim aldı. Eşim aynı zamanda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Beyle birlikte Özel bir hastanenin de ortağıdır. Ev eşimin üzerine, bir kısmını kredi çekerek aldık.”dedi. 

 

Satın alındığı iddia edilen evin değerinin 1 ile 1,5 milyon dolar olduğu iddialarına  Bulut’un  “Hayır o kadar uçuk rakamlar değil, ayrıca açıklamak zorunda değilim” diye  açıklamada bulunduğu belirtildi.  

 

 

 

/resimler/2015-8/24/2308005539226.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —