Tarih: 01.11.2023 23:27

BM GENEL SEKRETER YARDIMCISI’NDAN EMPCLİNİCS’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Birleşmiş Milletler İnsani Yerleşim Programı UN-Habitat tarafından her yıl farklı bir kentte kutlanan ve bu yılki kutlamaları ise İstanbul’da yapılan  “Dünya Şehirler Günü” programına katılan Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı Maimunah Mohd Sharif, EMPCLİNİCS’e ziyarette bulundu. 

Geçtiğimiz ay Azerbeycan’ın Bakü şehrinde düzenlenen Habitat etkinliğine özel davet ettiği EMP Clinics Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Muratoğlu’na, yapacağı ilk Türkiye programında kendilerini ziyaret edeceğini belirtmişti. Önceki gün İstanbul’da Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinden düzenlenen “Dünya Şehirler Günü’ programına katılmak üzere İstanbul’a gelen Sharif, EMPClinise ziyarette bulundu. Ziyareti sırasında, Sağlık EMPClinics’in sağlık alanında yaptığı yatırımlar ve önümüzdeki yıllara ait yurt içi ve yurt dışı hedefleri konusunda bilgi aldı. 

 BM Genel Sekreter Yardımcısı ve BM-Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif, EMP Clinics ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Muratoğlu’na ait özel saat koleksiyonunu büyük bir beğeni ile incelerken, Cumhuriyetin 100. Yılı anısına 100 yıllık bir köstekli cep saati hediye edildi.  

 

 

 

 

 

FIRAT AYDINAY




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —