Tarih: 24.11.2016 10:26

Boyun Fıtığı Tedavi Edilebiliyor

Facebook Twitter Linked-in

Omurga ile ilgili hastalıklarda bel ağrılarından sonra ikinci sırada yer alan boyun fıtıklarının tedavisinin mümkün olduğunu vurgulayan Türkiye İş Bankası iştiraklerinden Bayındır Söğütözü Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Tekkök boyun fıtıklarının nedenlerini, belirtilerini ve tedavi seçeneklerini anlattı:

 

TEDAVİ EDİLEBİLİR

 

 

FITIK AĞRISI GECE UYUMAYI BİLE ZORLAŞTIRIYOR

 

 Bu belirtiler sizde de varsa doktorunuza başvurun.

  

ÖNCE İLAÇ TEDAVİSİ VE FİZİK TEDAVİ SONRA CERRAHİ

 

MİKROSKOPLA AMELİYATTA BİR GÜN SONRA EVE DÖNÜŞ

 

İlaç ve fizik tedavisi ile sonuç alamayan boyun fıtığı hastalarında cerrahi seçenekler gündeme gelir. Teknik olarak boyun fıtığına iki türlü yaklaşım mevcut:

 

Bayındır Sağlık Grubu Hakkında

Bayındır Sağlık Grubu´nun temeli, 1992 yılında o zamanki adıyla Bayındır Tıp Merkezi ile hizmet vermeye başlayan Bayındır Hastanesi´ne dayanmaktadır. Türkiye İş Bankası iştiraklerinden olan grup, kısa sürede sağlık alanında referans kurumlardan biri haline gelmeyi başarırken, bunda, tam zamanlı çalışan deneyimli hekim kadrosunun yanı sıra, hedeflenen nitelikli hizmet anlayışını sağlamak için kurum tarafından özümsenen temel değerler de önemli rol oynamaktadır. Etik değerlere saygılı, kanıta dayalı tıp ve hasta odaklı hizmet anlayışına sahip Bayındır Sağlık Grubu; Bayındır Hastanesi Söğütözü ile başlayan bu anlayışını kısa sürede Bayındır Hastanesi Kavaklıdere, Bayındır Hastanesi İçerenköy, Bayındır Tıp Merkezi Levent ve İstanbul´da sayısı 5´e ulaşan Bayındır Diş Klinikleri´nde de başarıyla uygulayarak, vermekte olduğu sağlık hizmetinin etki alanını genişletmiştir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —