Tarih: 20.05.2015 22:52

Ceceli Üsküdar`ı Coşturdu

Facebook Twitter Linked-in


Konsere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katılırken konser öncesinde katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.  Başkan Türkmen, “Sevgili gençler, geleceğimiz sizlersiniz. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Bir huzur beldesi olan Üsküdar, bir sanat şehri, bir kültür şehri olan Üsküdarımız aynı zamanda milli mücadele yıllarında çok önemli bir görevi icra etmiş bir şehirdir. Hepiniz biliyorsunuz, milli mücadelede Anadolu’ya silah ve mühimmat sevkinin yapıldığı bu güzel şehrimizde, Üsküdarımız sizin şehriniz, sizin aşkınız, sizin sanatınız. Üsküdarımız siz gençlerle daha güzel. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Sizleri Mustafa Ceceli ile baş başa bırakıyorum” dedi.

Başkan Türkmen’in yaptığı konuşmanın ardından sahneye davet edilen Mustafa Ceceli, sevenlerinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılandı. Programa İstiklal Marşımız’ı okuyarak başlayan Ceceli daha sonra en çok sevilen parçalarını ardı ardına hayranları için seslendirdi.

Bir ara sahneden inen ünlü şarkıcı, Ceceli hayranları için ayrılan özel bölüme giderek engelli müzikseverlerle dans ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —