Tarih: 23.02.2024 17:00

EKŞİ, “ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Büyükbakkalköy’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette ilgiyle karşılanan Ekşi, esnafın görüş ve önerilerini dinledi.  

Cumhur İttifakı Maltepe AK Parti Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, yoğun geçen seçim çalışmaları çerçevesinde Büyükbakkalköy’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Mahalle esnafıyla bir araya gelen ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Ekşi, ziyaretler esnasında esnafın görüş ve önerileri dinledi.

Esnafımızın bizim için son derece önemli olduğunu kaydeden Ekşi, “  Günlerdir mahalle mahalle, sokak sokak gezerek esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Esnafımız bizim için çok önemli. İlçemiz için neler yapabiliriz konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Esnafımızın talepleri var, bizlerden istedikleri var. Göreve geldiğimiz günden itibaren esnafımızın her zaman yanında olacağız. Onların sorunlarını çözmek bizim en önemli görevlerimizden olacaktır. Küçük esnaf büyük esnaf şeklinde ayırt etmek doğru değil. Bütün esnafımız bizim için çok önemli” açıklamasında bulundu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —