Tarih: 04.02.2024 22:33

EKŞİ’DEN CEMEVİ’NE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında Maltepe Gülsuyu Cemevi ziyaret ederek Cemevi dedesi ve yönetimi ile bir araya geldi. Kadem Ekşi, Maltepe'nin sorunlarının bilincinde olduklarını belirterek Maltepe'yi daha yaşanılabilir bir ilçe olması için gayret sarf edeceklerini söyledi.

 YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATI YONETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ 

 Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Yeniden Refah Partisi Maltepe İlçe teşkilatını ziyaret etti. 31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi Cumhur İttifak’ın ortak Adayı olan AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Yeniden Refah Partisi Maltepe İlçe teşkilatı ile bir araya geldi. Sıcak ve sabimi ortamda geçn ziyarette karşılıklı iyi temennilerde bulunuldu.

 

  Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, günlük programı kapsamında pazarcı esnafını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti.   Daha sonra  beraberinde Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ile, ilçede bulunan Rizeliler, Trabzonlular ve Sinoplular derneğine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Rizeli, Trabzonlu ve Sinoplu hemşehriler ile bir araya gelen Ekşi, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler kapsamında dua ve destek istedi.

 

 

 GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.  

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Sıra Gecesi” etkinliğinde gençlerle bir araya geldi. Ekşi, Gençlerle birlikte türküler söyleyip çiğ köfte ikram etti.  

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Gençlik Kollarının organize ettiği “Gençlerle Biz Bize” etkinlikleri kapsamında “Sıra Gecesi” düzenlendi. Maltepe Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen programda gençlere çiğköfte ikram eden Ekşi, gençlerle türküler söyleyip, gençlerden destek istedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —