Tarih: 09.07.2023 23:07

ENSAR AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Bölgenin önemli kanaat önderlerinden siyasetçi ve iş insanı Fetullah Ensar ve ailesi en mutlu günlerini yaşadılar. Maltepe Cumhuriyet Kültür ve Nikah Salonunda düzenlenen nikah töreni ile, Fetullah Ensar’ın oğlu, Ömer Ensar ve Hatice Ensar, dünya evine girdiler. İş , sanat ve siyaset dünyasından yoğun bir katılımın olduğu nikah töreninde Ensar ailesinin bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

 

Nikâh törenine AK Parti MYK Üyesi Metin Külünk, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Maltepe Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Can Aslan Zümrütevler Muhtarı Serkan Aslan, İstanbul Diş Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yavuz, Tüm Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyon Başkanı Müslüm İnan, Gazeteci ve iş insanı Fırat Aydınay, Diyarbakırlılar Dernek Başkan vekili Celal Tek,

Ak Parti Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Can Erdündar, CHP Maltepe Beletiye Meclis Üyesi Ecvet Eşlegül,  Akay Kollejleri Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akay, Doğu ve Güneydoğulu kanat önderleri, iş insanları ve siyasi isim birçok isim katıldı. 

 

MAHŞERİ BİR MUTLULUK DİLERİM

 

Nikâh şahitliği yapan AK Parti MYK üyesi Metin Külünk,”Ensar ailesini hem buradan hem de memleketten tanıyorum. Gerçekten onurlu şerefli ve çok güzel ve inançlı, vatansever bir aile. Böylesine pırıl pırıl bir genç yetiştirdikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Bu gün burada biricik çocuklarının Nikâh şahitliği yapıyorum ama aslında ben onların ne kadar iyi bir aile olduklarına da şahitlik yapmak istiyorum. Bu vesile ile, Nikah cüzdanını  evin her şeyi, evin huzur ve inanç direği, gelecek nesilleri kendileri gibi pırıl pırıl gençlere annelik edecek olan gelin kızımıza vererek, hem kendisini, hem de tüm aileyi önce Allah  sonra da kendisine emanet ediyorum. Rabbim her iki cihanda mahşeri mutluluk nasip etsin” diyerek nikah cüzdanını geline teslim etti. 

 

Düğüne katılan davetliler Damat ve Geline mutluluklar dileyerek, fotoğraf çektirmek üzere uzun kuyruklar oluşturdu. Ömer ve Hatice Ensar çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —