Tarih: 28.01.2022 17:10

ERDEMLİ GENÇLİK DERNEĞİ´NDEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

 

Eğitimde belirlenen hedeflere ve arzulanan bir gençliğin yetiştirilmesine destek maksadıyla kurulan Türkiye Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür, Sanat ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.

İlim, irfan, fazilet ve bilgi ile donanmış, karakterli, ahlaklı, kişilikli, vatanına, milletine ve dinine sahip çıkan bir gençlik yetiştirilmesine katkı sunmak gayesiyle kurulan Türkiye Erdemli Gençlik, Eğitim Kültür ve Sanat Derneği´nin çok önemli bir görev üstlendiğine vurgu yapan Dernek Başkanı Ahmet Şanlıer ” Ahlaki açıdan, millî şuur ve kimlik sahibi, teknik donanıma sahip, kendi kültürel mirasını ve köklerini bilen, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış bir nesil yetişmesi en büyük arzumuzdur” dedi.

 Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi eğitimli ve donanımlı olması , milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmelerinin önemli olduğunu belirten İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ise “ Derdi gençlik olan bu tarz Sivil Toplum Kuruluşlarımızın varlığı ve desteği çok önemli. Formel olarak okul ve kurumlarda yürüttüğümüz çalışmalar, belki öğrencilerimizin aileden getirdiği kültürü, yetişmiş olduğu çevrenin ona katmış olduğu özelliklerle birlikte bütünleşiyor. Gerek aile , gerek okul ve sosyal çevre, gerekse STK´lar aynı eksen ve tutarlık  üzerine çalışmaları halinde , çocuklarımızın herhangi bir karmaşa yaşamadan gerçekten kendi yollarını çok daha iyi bulduklarını biliyorum. Eğer öğrenciler, aileden ve sosyal çevreden farklı mesajlar alırsa veya ona dokunan sivil toplum örgütlerinden farklı mesajlar alırsa o zaman tedirginlik yaşıyor. Ama her açıdan aynı mesajları alır, bir koro hareketi oluşturabilirsek, çocuklarımız yollarını daha rahat bulabilmelerine yardımcı oluruz. O yüzden birlikte çalışmanın önemini biliyorum. Birlikte yürümek için de sonuna kadar varız. Asıl mücadeleyi veren aileler. Bizler ve sivil toplum kuruluşları birlikte hareket edip ailelere o anlamda destek vermemiz gerekiyor” dedi.

Ziyaret yapılan istişarelerin ardından , birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

 

 /resimler/2022-1/28/1715326095977.jpg

/resimler/2022-1/28/1719096350627.jpg

/resimler/2022-1/28/1716153484117.jpg

 

 

/resimler/2022-1/28/1720389838380.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —