Tarih: 02.03.2022 10:43

ERDEMLİ GENÇLİK VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLU İMZALANDI

Facebook Twitter Linked-in

 

 Geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde eğitim almasını sağlamak ve gençliğimizi dünyada söz sahibi nesil haline getirmek gayesi ile yola çıkan Türkiye Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür, Sanat Derneği,  kısa bir sürede yapılanmasına rağmen faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.  Eğitime destek  maksadıyla kurulan Türkiye Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür, Sanat Derneği Yönetim Kurulu , geçtiğimiz ay İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı´yı makamında ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgilendirmişti.  Yapılan görüşmelerin sonucunda iş birliği protokolü imzalandı. İl Milli Eğitim Müdürü Levet Yazıcı ve Türkiye Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Şanlıer  tarafından imza altına alınan protokol ile Millî Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi çerçevesinde  , okullarda  eğitimin kalite ve  niteliğinin artırılmasına katkı sunulması vurgusu dile getirildi. İstanbul´da 39 ilçede bulunan resmi tüm eğitim kurumlarında,  eğitimin niteliği ile öncelikli belirlenen konularda taraflarca uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar yürütülecek.

 İmza töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, çocuklarımızın iyi bir eğitim almasında herkesin sorumluluğunun olduğunu altını çizerek

“Erdemli Gençlik Derneği  olarak, üstlendiğiniz bir çok sorumluluğun yanısıra ülkemizin gençliğine verdiğiniz büyük önem bizim açımızdan çok değerlidir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın doğru bir istikamete taşıma noktasındaki emeğiniz ve işbirliğiniz için çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizi, çocuklarımızı iyi yetiştirmek hepimiz üzerinde büyük bir vebal. Eğitim ailede başlıyor daha sonra okul üstleniyor ama STK´ların ve çocuğun yaşadığı bütün sosyal çevrenin bunda büyük sorumluluğu bulunuyor. Hepimiz ne kadar çok işbirliği yaparsak, çocuklarımızın geleceği açısından hayırlı sonuçlar doğuracağına inanıyorum.  Birbirimize destek olarak bu çalışmayı yürüteceğiz. Dolayısıyla bu kıymetli çalışma işbirliği protokolüne imza atmaktan gurur duyuyorum. Gönül rahatlığı ile sizler gibi ortak değerleri paylaştığımız arkadaşlarımız ile bu çalışmaktan mutluluk duyuyorum.  İnşallah çocuklarımıza, ülkemize çok güzel olacağına inandığımız kutlu yürüyüşüne büyük katkı sunacağına inanıyorum” dedi.  

 Türkiye Erdemli Gençlik Eğitim, Kültür Sanat Derneği başkanı Ahmet Şanlıer ise, “Eğitime katkı sağlayarak okullarımızda eğitimin ve gençliğin kalitesini artırmak, geleceğe güvenle bakan pırıl pırıl bir nesil yetişmek arzusundayız” dedi.

 /resimler/2022-3/2/1047590755819.jpg/resimler/2022-3/2/1048090599760.jpg/resimler/2022-3/2/1048207787840.jpg/resimler/2022-3/2/1048360016780.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —