Tarih: 12.12.2015 13:38

Erzurum Winterfest`e Üsküdar`da Çoşkulu Tanıtım

Facebook Twitter Linked-in

Tanıtım organizasyonunda vatandaşlara çay ve Erzurum’a özgü bir tatlı olan kadayıf dolması dağıtıldı. İstanbulluların katılımının yoğun olduğu organizasyonda, vatandaşlar halay çekerek doyasıya eğlendiler. 
Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen burada yaptığı konuşmada, İstanbulluların festival tanıtımlarına oldukça yoğun bir ilgi gösterdiğini söyledi. Sekmen, tüm İstanbulları festivale davet ederek, “2015 kış festivalimizin tanıtımını İstanbul’da gerçekleştiriyoruz. Çarşamba günü basın toplantısıyla başlattık. Dün Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde, bugün ise Üsküdar Meydanı’nda tanıtıma devam ediyoruz. Görüyoruz ki gerek İstanbulluların gerek hemşehrilerimizin yoğun bir ilgisi var” diye konuştu.
Başkan Sekmen, konuşmasının devamında festival hakkında bilgi verdi. Çok sayıda ünlü ismin festival boyunca sahne alacağını belirten Sekmen, “Tabii asıl festival ayın 18’inde Erzurum’da başlayacak. Kış sporları gösterileri olacak. Cirit gösterileri ve yerel sanatçılarımız sahne alacaklar. Mustafa Sandal da şarkılarıyla festivali coşturacak. Ayın 19’unda İbrahim Erkal kardeşimiz sahne alacak. Yine sportif aktiviteler olacak. Ayın 20’sinde ise sanatçı kardeşimiz Yalın sahne alacak. Ben gerek hemşehrilerimizi, gerekse İstanbulluları Erzurum’a davet ediyorum. Kış turizmini Erzurum’da başlatıyoruz. Biliyorsunuz, bu festivalle kışa merhaba diyoruz. Gelen misafirlerimizi mutlu edeceğimizi görüyorum” şeklinde konuştu.
Ayrıca Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, tanıtım organizasyonunda İstanbullulara kadayıf dolması ve çay dağıttı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —