Tarih: 10.02.2024 00:26

ESNAF ÇAY ISMARLAMAK İÇİN BİRBİRİYLE YARIŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında günde yüzlerce kilometre ve yüzlerce Maltepeli ile buluşmaya devam ediyor.  Bağdat Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kadem Ekşi, esnaf ve vatandaşların sorunları ve taleplerini dinleyerek tek tek not alıyor. Gittiği her yerde vatandaşlardan yoğun bir ilgi gören Ekşi, her ortamda projelerini anlatarak, yaşanan sorunları çözecekleri söyledi. Esnafları ziyaret eden Ekşi, Maltepelilerin teveccühü karşısında mutlu olduğunu belirtirken, esnaflar Başkan adayına çay ısmarlamak için adeta birbirleriyle yarıştılar. 

 Programdan programa adeta mekik dokuyan Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, ziyaretlerinde ağırlıklı olarak toplu taşımayı tercih ediyor.  Ekşi bir programa katılmak için bindiği Marmaray’da vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, projelerini anlatırken, özellikle gençlerin ilgisi ve sohbetleri renkli görüntülere sahne oldu.

 BAŞKANDAN 3’LÜK ATIŞ

 Havaların güzel gitmesi üzerine vatandaşların akın ettiği Maltepe sahilinde piknikçileri ziyaret eden Kadem Ekşi,  hayatı boyunca doğanın ve ekolojik dengenin korunması için mücadele ettiğini söyledi. 

Sahilde basketbol oynayan gençlerin yanına giden Ekşi, yaptığı 3’lük atışlarla gençlerden büyük bir alkış aldı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —