Tarih: 02.09.2019 12:48

FETÖ´nün Gizli Üssü Pinhan Resteurant Neden Kapalı ?

Facebook Twitter Linked-in

Maltepe Belediyesi tarafından kiraya verilen ve FETÖ terör örgütü tarafından yıllarca gizli toplantılarını gerçekleştirdiği Pinhan Resteurant, soruşturma kapsamında el konulmuştu. Terör örgtünün para transflerini , gizli çalışmalarını yürüttüğü ve üs gibi kullanılan Pinhan Resteurant daha sonra el konularak TMSF´ye devreldi. Pinhan Restaurant ile 4 şirkete kayyum atandığı ve 2 yıl önce 3 bin 500 kişilik isim listesi ile suç belgelerinin ele geçirildiği mekan 2016 yılından bu yana kapalı

TMSF tarafından el konulmasından sonra, ülke genelindeki bu tarz işletmeler daha sonra bir şekilde istihdam ve ekonomiye kazandırılırken, Pinhan Resteurant´ın aradan geçen bunca zamana rağmen açılmaması kafalarda soru işareti uyandırıyor. Konuyla ilgili olarak TMSF yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmazken, kamu zararının giderilmesi ülkemiz lehine olacaktır.  

Konuya bugüne kadar duyarsız kalan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç´ı da tepki gösteren vatandaşlar, bu noktada sorumluluk almaya ve bu mekanın Maltepe halkına kazandırılmasını istedi. 

 

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANINA DA SORUYORUZ?

- Burası için şimdiye kadar ne girişimde bulundunuz?

- Bulduysanız dosya ne durumda?

- Bulunmadıysanız neden bulunmadınız?

- Milyonlarca zararın söz konusu olduğu bilinmekte iken, bu yerin neden hala faaliyet göstermediği kafalarda soru işareti yaratıyor!

 - Buranın açılmasına hukuki bir engel var mı?   

Konuyla ilgili Maltepe Belediyesi ve TMSF yetkililerinda kamuoyuna bir açıklama yapılması bekleniliyor.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —