Tarih: 08.08.2015 22:46

Galatasaray`dan Rekor ve Kupalara Devam

Facebook Twitter Linked-in

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Bilal, Yasin, Podolski, Sneijder, Burak
BURSASPOR: Mert Günok, Erdem, Serdar, Sivok, Aziz, Jorquera, Şamil, Ozan, Emre, Josue, Bakambu


GALATASARAY TARAFTARLARI SAHAYA MEŞALE ATTI
Galatasaray tribünleri 34.dakikada sahaya yanıcı maddeler attı. Ancak yanıcı maddelerin tartan piste gelip görüş açısını engellemediği için hakem Cüneyt Çakır duruma müdahale etmedi.


ANKARA`DA ORTALIK KARIŞTI
Galatasaray takım otobüsüne çekiç ve taşlar ile saldıran Bursaspor taraftarı bu kez emniyet güçleri ile tartıştı. Bursaspor tribünleri, bir stat ve saha görevlisini darp edip yaralayınca emniyet görevlileri devreye girdi. Çevik kuvvetin müdahalesi sonrasında yeşil beyazlı tribünler karıştı.

PODOLSKI VE BİLAL İLK 11`DE
Ziraat Türkiye Kupası finalinde 3-2 yendiği rakibini başkentte de mağlup ederek kupaları üçlemeyi hedefleyen Galatasaray`da, Arsenal`den transfer edilen Podolski sahaya ilk 11`de çıktı. Hazırlık maçlarında formda bir görüntü çizen 30 yaşındaki Alman milli futbolcu, ilk resmi karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı sırtına geçirdi.

Galatasaray`da bir diğer yeni transfer Bilal Kısa da kadroya alınmayan Felipe Melo`nun yerine Selçuk İnan ile savunmanın önünde görev yaptı. Akhisar Belediyespor`dan transfer edilen Bilal, böylece yeni takımıyla ilk resmi maçına çıkmış oldu. Sarı-kırmızılı ekibe bu sezon katılan Jem Paul Karacan ise Bursaspor`a karşı yedek soyundu.

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan ve 4. yıldızı takan Galatasaray`da, takımdaki geleceği henüz netleşmeyen Brezilyalı futbolcu Melo`nun yanı sıra 8 isim kadroya dahil edilmedi.

Semih Kaya, Hamit Altıntop ve Sinan Gümüş sakat oldukları, yeni transferler Carole ve Rodriguez ise hazır olmadıkları için TFF Süper Kupa maçında forma giyemedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçen sezonu Balıkesirspor`da kiralık geçiren Sercan Yıldırım ile kendilerinden takım bulmaları istenilen Dzemaili ve Yekta Kurtuluşu da maç kadrosuna almadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —