Tarih: 20.09.2017 19:00

Gazilere Ruhsatsız Otelde Yemek

Facebook Twitter Linked-in

   Maltepe´de bulunan 4 yıldızlı kaçak otelle ilgili bir skandal daha yaşandı.  Maltepe Kaymakamlığı, Gaziler Günü münasebetiyle bir yemek düzenledi. Gazi ve  gazi yakınlarının katıldığı yemek  kaçak ve ruhsatsız olarak hizmet verdiği iddia edilen 4 yıldızlı Dream Hill otelde verilmesi tartışmalara sebep oldu.

  Otelle ilgili ‘ruhsatsız´ tartışmalarının yapıldığı ortamda, otel sahibi tarafından Ağustos ayı sonunda ‘bayramlaşma´ adı altında gazetecilerle bir araya gelmişti. Toplantıya  katılan basın mensuplarına da içerisinde 500 tl  bulunan kapalı zarflar dağıtmıştı. 

   İşte bütün bu skandallar ve otelin kaçak olduğunu bilmesine rağmen Maltepe Kaymakamlığı, dün akşam Gaziler Günü nedeniyle söz konusu otelde yemek verdi. Böyle bir yemeğin ‘kaçak´ haberlerine rağmen verilmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

 

Şimdi soruyoruz!

Maltepe Kaymakamlığı neden şaibeleri gün yüzüne çıkmış bir otelde yemek verdi ?. Maltepe Kaymakamı bundan haberdar değil mi?

Maltepe´de belediyeye ait ya da özel mülkiyette bulunan birçok mekan olmasına rağmen neden söz konusu otel tercih edildi?

‘Kaçak´ haberinden sonra otelle ilgili herhangi bir tutanak tutuldu mu?

Yetkililer, ruhsatsız olduğunu artık sağır sultanın duyduğu otelle ilgili neden bir işlem yapmaz?

 

 

KAYNAK: merkez haber




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —