Tarih: 17.09.2022 14:18

Gönül Dağı , Aylin´den Taner´e bomba teklif

Facebook Twitter Linked-in

Gülsim Ali´nin ayrılışının ardından Taner´in hüznü ve oğluyla olan hikayesi ekrana taşınırken, diziye Aylin karakteri ile Berfin Kıymaz dahil oldu. 

Yayınlanan fragmanda ise Taner ve Aylin´in birlikte çalışmaya başladığı görüldü.Aylin, Taner´e yeniden başlamayı teklif  etti. Cemile ile Veysel yeniden bebeklerinin olacağını öğrenirken, Kaya Ailesi´nin miras davası ortalığı karıştıracak gibi duruyor.

Elif ve Kenan´ın evlenmek için hazırlıklara başlaması, Rıfat´ın iyileşmesi ise seyirciyi sevindiren detaylar oldu.

 

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, yeni ve heyecanlı bölümlerine kısa bir sezon arası vermeye hazırlanıyor.

Sezon finali ile kısa bir molaya çıkacak olan oyuncular, Eskişehir´den ayrılmaya başladı bile.. Başarılı dizinin ekibi ise sezon finaline ait ikinci fragmanı görücüye çıkardı. Yayınlanan fragmanda; Asuman ve Ramazan´ın düğününün yapıldığı görüldü.

Asuman ve Ramazan´ın düğün günü, Gönül Dağı´ndan taşlar düşmeye başladı ve Dilek görev için bölgeye gitti. Bu olaydan önce Ciritçi Abdullah´a ölümü soran Dilek´in yaralanması ve Taner´in onu kucağında taşıması, 'Öldü' yorumlarının yapılmasına neden oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —