Tarih: 15.02.2024 16:27

GÜLSUYU, GÜLENSU VE BAŞIBÜYÜK’ÜN İMAR SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ.

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

  Büyükbakkalköy’de kadınların imar, ulaşım ve fosseptik konusunda şikayetlerini dinleyen Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Hanımlar talimat verdi. Bize ev ödevimizi verdiler. Onları hayata geçireceğiz” dedi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Büyükbakkalköy Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Muhtar Fuat Güzey ile görüşen Kadem Ekşi, mahallenin sorunlarını ve vatandaşın isteklerini dinledi. 

 

“İMAR YOK, ULAŞIM YOK, KAÇINCI YÜZYILDA YAŞIYORUZ”

 

 Mahallede imar sorunu olduğunu anlatan Muhtar Fuat Güzey, “Maalesef mahallemizin etinden, sütünden, yağından başkaları faydalanıyor. 10 yıl önce ‘imar getireceğiz’ dediler. Nerede imar yok. İmar yok ulaşım yok. Kaçıncı yüzyıldayız. Şurada bir piknik alanımız var. Ama mahalleli giremiyor. Burada yanlış işler dönüyor” ifadelerini kullandı. 

 

Muhtarın şikâyetlerini not alan Kadem Ekşi, İETT otobüsleri ve dolmuşların yetersizliği, fosseptik ve altyapı sorunları konusunda çalışmaları hızlı bir şekilde başlatacaklarını söyledi. Mahallede yaşayan kadınların şikayetlerini dinlediklerini söyleyen hatırlatan Ekşi, “Hanımlar talimat verdi. Bize ev ödevimizi verdiler. Onları hayata geçireceğiz” dedi. 

 

“İMAR PLAN TADİLATI VE REVİZYONLA BUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

  Büyükbakkalköy’de imar sorunu ile ilgili harekete geçeceklerini söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “İmar plan tadilatı ve revizyonlarla mahallenin bu talebini görmemezlikten gelemeyiz. Biz Gülsuyu, Gülensu, Başıbüyük için imar planlarını yaptık. Kaç sene oldu. Çivi bile çakmadılar. Şimdi KİPTAŞ ile gireceğiz oralara nasıl şehircilik yapılır öğreteceğiz. Burada da sizlerle beraber kısa sürede imar planlarını hayata geçireceğiz” diye konuştu. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —