Tarih: 22.04.2015 14:28

HASTANE’DE 23 NİSAN KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği olarak, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk hematoloji-onkoloji servisinde tedavi gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenli Bayramı kutlandı.

Burada tedavi gören Çocukların ayağına bayramı getirler. hastanede tedavi    medikal tedaviye ek olarak, sosyal ve psikolojik açıdan da destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Pendik Belediyesi   ve Toyzz Shop firmasını ve TOGEM Derneği`de destek oldu.  Belediye ve firmaların katkılarıyla hazırlanan çeşitli hediyeleri miniklere hediye ettiler.

Kutlamaya,Genel Sekreter  Doç. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Yakup Çağ, İdari Hizmetler Başkanımız Dr.Celal Şahin, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve Hastane Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel, Hastane yönetim ekibi, sağlık çalışanlarımız ve çocukların tüm sevdiklerinin olduğu bir kutlamayla onları kısa süre de olsa hastane ortamından alıp 23 Nisan şenlik ortamına götürdüler.

Genel Sekreter  Doç. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan; “Birliğimize bağlı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk hematoloji-onkoloji servisinde tedavi gören yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlayarak, onlara da bayramı burada yaşatmaya çalıştık. Hastanemiz hematoloji-onkoloji servisinde şuan 25 çocuğumuz tedavi görüyor ve dışarı çıkması mümkün değil. Bu nedenle biz onların yanında olalım ve bayramlarını birlikte kutlayalım istedik, desteği ve katılımı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Birlik olarak temennimiz; bu 23 Nisanda tedavi olan hastalarımızın bir sonraki 23 Nisanı, evlerinde aileleriyle beraber sağlıklı bir şekilde kutlamasıdır ded.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —