Tarih: 10.06.2020 20:36

İBB, Bağdat Caddesi´nde Tepkiler Üzerine Yanlıştan Döndü

Facebook Twitter Linked-in

 Kadıköy, Bağdat Caddesinin en işlek ve kalabalık bölgesi olan Şaşkınbakkal´da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi tarafından devasa  reklam panosuna  AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan AHIAKIN ve Kadıköylülerin tepki göstermesi üzerine hemen kaldırıldı.

Geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Cuma akşamı yasağına saatler kala Bağdat Caddesi´nin en hareketli noktası olan Şaşkınbakkal´a İBB  ve Kadıköy Belediyesi işbirliğiyle devasa bir reklam panosu yerleştirildi. Fırsattan istifade vatandaşların yasak sebebi ile çok fazla fark edemediği reklam panosu görenlerin de tepkisine sebep oldu.  

 /resimler/2020-6/10/2045253624924.jpg

HAKLI TEPKİMİZ SONUÇ VERDİ

Konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın  “Şaşkınbakkal gibi hareketli bir bölgeye böylesine çirkin ve devasa bir reklam panosu gerçekten hem estetik olarak çok kötü hem de vatandaşı rahatsız ederek, yaya trafiğini de olumsuz etkilemeye başlamıştı.  Gerek sosyal mecrada  gerekli ilgili mevkilerle yapılan görüşmelerde İBB´nin bu çirkinliğe ne kadar ortak olacaklarını merak ediyoruz!.” Şeklinde tepkimizi dile getirdik. Gerek sosyal mecralardan gerekse bizzat bizi arayan vatandaşlarımızdan da yoğun bir tepki geldi.  Haklı tepkimiz sonuç verdi. Bağdat Caddesi´ndeki ucube reklam panosu kaldırıldı.   Kadıköylülerin menfaatlerini korumaya devam ediyoruz” dedi.

 

/resimler/2020-6/10/2046159407268.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —