Tarih: 07.10.2016 12:21

İstanbul´un Sağlığı Memişoğlu´na Emanet

Facebook Twitter Linked-in

Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Selami Albayrak, çalışma arkadaşları ile çok şey yaşadığını ve yaşantısında bu günlerin çok müstesna bir yeri olduğunu belirterek, ' Hepinizi çok iyi duygularla hatırlayacağım. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum, benden yana bir hakkınız varsa helal olsun. Gönlünüzü incitmiş olabilirim, bunu görevin seyrine bağlayın. Allahaısmarladık diyerek, görevi çok değerli kardeşim Kemal Hocama devrediyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyorum.' dedi.

İstanbul Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kemal Memişoğlu yaptığı konuşmada, ' Bir yöneticinin dürüst ve güvenilir olması çok önemli, Selami Hocamız da bunun en iyi örneklerinden birisidir. Gerçekten çizgi ve prensip olarak kendisini bozmayıp, bu milletin ve vatanın ne zaman ihtiyacı olduğunda göreve gelen bir hocamızdır. Bu bir görev değişimi, Selami Hocamızın bıraktığı gibi görevi bırakmayı Allah bize nasip etsin. Ben her zaman hocamızın fikirlerini alarak, kendisine danışıp istişare edeceğim. Huzurunuzda Selami Hocama teşekkür etmek istiyorum. ' dedi.

Gelecek nesillerimize iyi bir sağlık sistemi ve Sağlık Müdürlüğü bırakmak hepimizin borcu olduğunu belirten Sağlık Müdürü Memişoğlu, ' İstanbul´daki hastalar ve İstanbul Sağlık Müdürlüğü bizlere emanettir. Bu bilinç ile görevimize devam edeceğiz. Sağlık alanında her konuda daha aktif olacağız, bunun hazırlığı içinde olmamız gerektiğini bilmenizi istiyorum. Çünkü biraz daha merkezi yapıyı kuvvetlendirecek gelişmeler olacak gibi gözüküyor. Bu mevzuat değişimi gerçekleşene kadar fiili olarak bunu gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu ülkede en önemli işin planlama olduğunu düşünüyorum. Eğer iyi planlama yapıp iyi tanı koyarsak tedaviyi de iyi yapacağımıza inanıyorum. Genel Sekreterlikler, özel sektör ve üniversitelerle görüşerek İstanbul´da sağlıkta dönüşümün gelişim sürecini başlatacağız. İnşallah Selami Hocamızın bıraktığı yerden bayrağı ele alıp, daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Büyük ve çok işimiz var Allah hepimize yardım etsin. ' diyerek, düşüncelerini ifade etti.

Devir teslim töreni Prof. Dr. Selami Albayrak´ın, Sağlık Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve müdürlük çalışanları ile vedalaşması ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —