Tarih: 05.03.2024 19:58

KADEM EKŞİ “CHP MALTEPE ADAYI KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DURDURMAK İÇİN 11 TANE DAVA AÇMIŞ”

Facebook Twitter Linked-in

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Başıbüyük Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İhsan Tayyaroğlu ve üyelerle bir araya gelen Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı. 

 

“  5 YILDA 1 METREKÜP İLAVE SU KAYNAĞI KAZANDIRAMADI”

  İstanbul sorunlarından bahseden Kadem Ekşi, “İstanbul günde 3 milyon metreküp su tüketiyor. Melen’den, Istıranca’dan su gelmese halimiz nice olur. Ekrem bey son 5 yılda 1 metreküp ilave su kaynağı kazandıramadı. Depremle ilgili ‘115 bin konut yapacağım’ dedi. 5 bin 354’te kaldı. Kadir abi döneminde 100 bin konut yapıp teslim edildi. Fark bu işte. Her yerde kalp işaretleri yapıyor ‘Sizi seviyorum’ diyor. Arkadaş sen bizi sevme, işi sev. Sevgi pıtırcığı ile bu iş olur mu. İstanbul’a odaklanmış değil. Son iki yıldır ‘oraya başkan olacağım, buraya başkan olacağım’ diyerek boşa gitti. Öyle olunca İstanbul geri sarmaya başladı. Hizmet kalitesi düştü” ifadelerini kullandı. 

 “  KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DURDURMAK İÇİN 11 TANE DAVA AÇMIŞ”

  CHP’nin kentsel dönüşüme engel olmaya çalıştığını vurgulayan Kadem Ekşi, “CHP’nin Maltepe adayı, Mimarlar Odası Başkanlığı yaptığı dönemde kentsel dönüşüme karşı 11 tane dava açmış. Kentsel dönüşümü durdurmak için. Biz bunun hesabını sormayacak mıyız. İnsanlar can derdinde. Yaşam hakkı madem anayasal bir hak, insanları dirençli yapılar taşıyacağız. Niye buna engel oluyorsunuz. CHP her yerde engel oldu. Hatay’da da engel oldu. Ne oldu deprem oldu. Binlerce insan hayatını kaybetti” şeklinde konuştu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —