Tarih: 14.03.2024 10:33

KADEM EKŞİ’DEN “TIP BAYRAMI” ZİYARETLERİ

Facebook Twitter Linked-in

 Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Tıp Bayramı’nda  Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İLE Özel Ersoy Hastanesi’ni ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Ekşi, hastane yöneticileri ile görüştü.  Maltepe için projelerini anlatan Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.  Maltepe’de yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacaklarını söyleyen Ekşi, “15 yıl heba olmuş. Hizmetler her geçen gün geri sarıyor. Bunu yeniden yukarı taşımamız lamız” ifadelerini kullandı. 

 

“İSTANBUL’UN EN ÇEVRECİ BAŞKANI BENİM” 

 Kendisinin de bir çevre aktivisti olduğunu vurgulayan Kadem Ekşi, “İstanbul’da en çevreci başkan benim. Uzun yıllar çevre konularında çalıştım. Sürdürülebilir bir gelecek için çevre yoksa, doğa yoksa, su yoksa ve hala meydan okuyorsak yanlıştayız. Önce insan diyoruz, çevre diyoruz, değer diyoruz. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

  Başıbüyük’te yapılacak Botanik Park projesine dikkat çeken Ekşi, “Büyüklüğü yaklaşık 8.2 kilometrekare. Çok özgün bir proje. Karbon salınımı bu proje ile azaltacağız. İstanbul’un yeni cazibe ve çekim merkezi olacak” dedi. 

Kadem Ekşi daha sonra  Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.   Başhekim Yardımcısı Mustafa Önder Tuna ile bir araya gelen Kadem Ekşi, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. 

  Hastanenin çalışmaları hakkında bilgi alan Kadem Ekşi, yeni yapılacak bin yataklı şehir hastanesiyle Maltepe’nin sağlık alanında da önemli bir konuma ulaşacağını söyledi.

  Hastane servislerini dolaşan Kadem Ekşi, sağlık çalışanlarına çiçek dağıtarak 14 Mar Tıp Bayramlarını kutladı. Deprem mühendisi Kadem Ekşi, hastane ziyaretinde binanın sismik izolatörlerini de inceledi.

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —