Tarih: 04.01.2017 08:34

Kadıköy Belediyesi´nde Komisyon Krizi

Facebook Twitter Linked-in

Kadıköy Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı ilk  oturumda komisyonlara üye seçimi yapıldı. Önceki yıllarda AK Parti´den bir meclis üyesinin görev aldığı Denetim Komisyonunda bu yıl  AK Parti´li Meclis Üyelerinden kimse alınmadı. 

Meclisteki Komisyonlara üye seçimi sırasında Denetim Komisyonuna AK Parti´li Meclis Üyesi alınmaması akıllara bir çok soru işaretini getirdi. Komisyon üye seçimini meclise sunan CHP´li Meclis Üyeleri, alelacele AK Parti´li Meclis Üyelerinin Denetim Komisyonunda olmamasını oy çokluğuyla geçirmesi tepkilere sebep oldu.

 Bunun üzerine mecliste söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, “2014 Yerel Seçimlerinden 3 ay sonra grubumuzu ziyaret eden Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Kadıköy Belediyesi bir istihbarat örgütü değil,  ben şeffafım, her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz, Denetim Komisyonuna AK Parti´den bir üye alacağım demişti.´ 2 yıldır bir arkadaşımız burada görev yaptı. Şu an neyin değiştiğini merak ediyorum. Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu CHP Grup toplantısına katıldığını gördüm, ancak meclisteki toplantıya iştirak etmedi. 2 yıl sonunda ne değişti? Başkan Nuhoğlu Neden kaçıyor? AK Parti´li bir üye bu komisyonda neden yok? Daha önce belediye başkanı ile ilgili yaptığımız eleştirilerle ilgili haklılığımız bir kez daha ortaya çıkmıştır ” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —