Tarih: 22.07.2016 15:19

Kadıköy Belediyesi´nin Büyük Ayıbı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye´de hezimetle sonuçlanan darbe teşebbüsü sonrası halk tüm Türkiye´de olduğu gibi İstanbul´da da her ilçe´de bir çok noktada bir araya gelip Demokrasi Mitingleri düzenliyor. Bu adreslerden biri de Kadıköy Belediye Başkanlığı binası önünde Atatürk büstünün bulunduğu alan. Ellerinde Türk bayrakları ile akşam saatlerinde bu noktada bir araya gelen halk, sabah saatlerine kadar gösteriler düzenliyor, İstiklal Marşı´mızı okuyor, birlik mesajları veriyor.
/resimler/2016-7/22/1933058625307.jpg
 
ÇÖP DAĞLARI OLUŞUYOR
 
Yüzlerce insanın katıldığı, partiler üstü bu buluşmada gerek katılımcıların, gerekse Ümraniye Belediyesi´nin ikramları oluyor. Saatler süren gösterilerin yapıldığı alandaki en büyük sorun biriken ve zaman zaman rüzgar ile etrafa savrulan çöpler. İkram düzenleyenlerin getirdikleri büyük çöp poşetleri, toplanan çöpler alandan kaldırılmayınca yetersiz kalıyor ve adeta bir çöp dağını andıran görüntüler oluşuyor.
 
'AYKURT NUHOĞLU ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI'
 
Kadıköy Belediyesi´nin hemen önünde, Atatürk büstünün önünde oluşan çöp dağları, Demokrasi Mitingi´ne katılanların tepkisi çekiyor. Katılımcılar, 'Burada Türk bayrağına, ülkesine sahip çıkan insanlara da Kadıköy Belediyesi´ne de bu yakışmıyor. Belediye buraya en azından bir görevli tahsis etmeli. Bu bir parti meselesi değil; bu bir millet meselesi, Kadıköy Belediyesi de bu harekete destek olmalı, elini taşın altına koymalıdır' diyerek, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve ekibini duyarlı davranmaya çağırdı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —