Tarih: 02.02.2017 16:23

Kadıköy Pazar Günü Başbakanı Ağırlayacak

Facebook Twitter Linked-in

Kentsel dönüşümün sembol noktalarından birisi olan Fikirtepe´de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin yoğun çabalarıyla sorunlar çözülmeye başlandı. Bakan Özhaseki göreve geldikten sonra AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin´le birlikte bölgeyi gezerek; ”Fikirtepe´de hızlı bir şekilde çözüme gideceğiz” mesajı vermişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki´nin bu gezisinden çok geçmeden sürecin tıkanıklığı bir bir giderilmeye, sorunlu yerler çözülmeye başlandı. Çözümün yansıma olarak da; Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımıyla 5 Şubat Pazar Günü Saat 12.00´de Fikirtepe´de temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki´nin büyük özverisiyle Fikirtepe´de sorunları bir bir çözüyoruz. İnşallah kısa zamanda bütün Fikirtepe´nin yüzü gülecek. Sayın Başbakanımızın bölgeye gelmesi, bölgeye ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Ben bütün Kadıköy´ü Pazar Günü yapılacak temel atma törenine davet ediyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —