Tarih: 26.10.2019 17:08

KADIKÖY´DE DANIŞMA MECLİSİ COŞKUYLA YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

 

/resimler/2019-10/27/0052483453881.jpg

 

Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığında tertip edilen Danışma Meclisi Kozyatağı ByOtel´de yapıldı. Danışma Meclisi´ne, İl Başkanı Bayram Şenocak, Milletvekilleri Erol Kaya, Osman Boyraz ve Serkan Bayram´ın yanı sıra, İl Yönetim Kurul Üyeleri, İlçe Yönetimi ve Mahalle Teşkilatlarının yoğun katılımı ile yapıldı. Program İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın´ın açılış konuşması ile başladı. Düzen Disiplin ve Çalışkanlığın başarının üç şartı olduğunu belirten İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın şunları söyledi:

 
“AK Partinin yolu da kaderi de ülkemizle ve milletimizle bütünleşmiş bir partidir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman vefalı olmaktan, ahde vefadan bahsederek ne kadar vefalı olduğunu her fırsatta gösterir. AK Kadroların en önemli özelliği birbirlerine vefalı olmalarıdır. Bugün bunu hep birlikte tekrar gösterdik. Kadıköy 6. Olağan kongremizden itibaren boş olan mahalle teşkilatlarını tamamlayarak, çalışmalara başladık. Her 3 seçimde de gece demeden gündüz demeden tüm teşkilatımız ile birlikte çalıştık. Bundan sonra da yarın seçim olacakmış gibi, tüm teşkilatlarımızı iri ve diri tutmak zorundayız. Sayın Cumhurbaşkanımız gece-gündüz demeden dinlenmeden çalışıyor. Ona layık olmak, bu davayı daha ileriye taşımak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak bizim her birimizin, bu davaya inanan herkesin vazifesidir”
 
Daha sonra söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili  Erol Kaya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 35 yıldan bu yana tanıştıklarını belirterek” Değişik zaman ve görevlerde Cumhurbaşkanımız ile birlikte yol yürüdük. Bundan dolayı şükrediyorum. Ama bu süre zarfında Cumhurbaşkanımız hiç değişmedi.  Hiçbir makam ve mevki onu değiştiremedi.  Az önce vefadan bahsedildi.  Vefa denilince Cumhurbaşkanımız akla geliyor “dedi.
 
BAYRAM ŞENOCAK
Gecede kürsüye çıkışında uzun süre alkışlanan İl Başkanı Bayram Şenocak , AK Parti´nin bir dava hareketi  olduğunu belirterek “ Kadıköy İlçe Başkanlığımızın düzenlediği İlçe Danışma Meclisi Toplantımız , hayırlara vesile olmasını diliyorum. AK Parti bir dava hareketidir. Gönüller yapan , gönülleri buluşturan bir partidir.  Azim İnan ve kararlılıkla daha çok çalışarak ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız. Son süreçte yaşananlara hepimiz şahit olduk. Suriye´de yapılan Barış Pınarı hareketinde tüm ülkelerin tavırlarını gördünüz. O yüzden güçlü olmak zorundayız. Daha çok çalışmak daha çok ileri gitmek zorundayız “ şeklinde konuştu
 
İlçe Danışma Toplantısı daha sonra teşkilat mensuplarının soru ve önerileri ile devam etti. Gecenin sonunda tüm sorulara İlçe Başkanı Av.Aydoğan Ahıakın tarafından verilmesinin ardından, toplantı çekilen aile fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

 /resimler/2019-10/26/1712274945005.jpg

 

 

/resimler/2019-10/27/0025436703315.jpg/resimler/2019-10/26/1714138228251.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —